Mooooovie Timeeee

Hej alla, igen haha. Som sagt så skulle jag gå i handla på Lill Ica men det var stängt Så jag var tvungen att gå förbi alla krogarna och pubarna påväg ner till stor Ica.. Men det gick bra på ditvägen.. Ja hem vägen med men det kom typ en Asien som gick över  gatan till mig och skrek ut pliiing pliiing efter mig så jag kollade bak på han och då log han mot migmen jag gav värsta bitchblicken mot han i han blev helt chockad haha. Men nu ska jag dricka påskmust och äta varma mackOr med bacon och kolla på någon film med mamma i Danne haha

Inne på mammas iPhone !!

Hej alla.. Sitter vid matbordet med mammas iPhone i handen haha. Ska snart ut och handla på Lill Ica. Har inte gjort sp mycket idag bara degar vid datan.. Kul liv verkligen haha. Åkte iaf till Farsta med mamma en sväng för att hämta min brorsa från hans kompis Boel men annars har jag inte gjort ett Piss !!

LÖÖRDAG!!!!! Har inget att göra..

Hej alla. Lördag idag tror jag..? hha. Är hos Danne och har inte ett skit att göra.. sitter och chillar galet vid datan på matbordet med påskmust i ett vinglas.. Och dunkar musik i lurarna.. "Gucci Mamma - Norlie & KKV" tung låt haha. Har inga planer för ikväll faktiskt. Skulle träffa Ida igår men det sket sig vi va på samma plats men på fel tid för vi hittade inte varandra.. Det var fett tråkigt. Men aa. Mamma är i köket med hennes klasskompis Maria.. Och fixar en uppsats tillsammans osv. (Pluggar till sjuksköterska) Så jag får inte störa dom haha.

Ska ta och Sminka mig nu..


Osminkad och trött!




God frukost haha.





- Sandra

LITE BILDER PÅ MIN SÄNG OSV !











Mitt Kära AIk-märke och min Kära Lillebror...




SMYYYGFOOOOTARN...








- Sandra

klar♥

hoppas du blev nöjd :D//Cilla♥ :D

.

fixar bloggen

cilla hära ♥

BAD UPDATE!!!!!

Hej. Vet hur dålig jag varit den senaste veckan med att blogga men har ju bytt skola och allt och börjar faktiskt få till det jäkligt bra i lägenheten nu. Mitt rum är snart klart och jag har fått en ny säng. YEY! 140 säng haha om jag jag hade varit c.a 15 cm. kortare hade jag kunnat sova åt vilket håll om helst i sängen. Jag är runt c.a 153-155 cm. vet inte exakt haha. Vill va 167 cm. haha.. Vill inte vara kort.

Ligger på en madrass i vardagsrummet och glor på tv och dricker Chai Te. Myigt hehe. Ska vara i stan nu hela dagen medans mamma danne hämtar sebbe och lite krafs hemma i skogås. Jag var på hemtex igår med mamma och handlade lite Dekor till mitt rum. Lite prydnadskuddar och örngott osv.

Det haglar här inne i stan.. SKumt. JAg som trodde att det var vår nyss ju. Sverige asså.




Dålig bild.. Men tagen utanför mitt sovrumsfönster.



Oborstat hår..



SKriver sen.




- Sandra

MÖÖÖBLERING

Sho. Är hos danne nu och ska väl börja dra mig hemåt till skogås för att hämta det sista i huset som ska till lägenheten och det som ska till mitt rum här inne i stan. Exalterad, Eh ja. Är skitglad och har planerat i veckor hur jag vill att det ska se ut osv. Så om vi fixar det idag blir jag skitglad.

Solen är här och skiner som fan.. Har sån lust att bara lägga mig ute på gatan och sola men ja. Vi har ingen balkong tyvärr det är synd för då skulle både jag och mamma ligga och dega där nu kan jag ju säga. Men nu ska jag äta lite frukost och sen göra mig i ordning för en lastfylld dag.






- Sandra
P.S Jag är ledsen för att inte ha lagt någon bild ännu på jeansen. Har inte hunnit.

NÄST SISTA DAGEN!!

God morgon.. Vaknade för ett tag sen av att en person ringde mig och väckte mig.. men aja. Det är min näst sista dag i min skola idag sen börjar jag i skogåsskolan och går klart terminen.. USH FY O BLÄ!! vill verkligen inte gå där men min surkärring till rektor vägrar låta mig gå kvar i typ 2-3 månader i min skola för att sen byta till Distra... (resurs) Suuuuur äh Ja. Men ska äta och gå till skolan nu men skriver senare..







- Sandra

Hemma.

Sho. Trött och hemma och småkrasslig. Inte så kul men ja. Har inte varit sjuk alls nu under vintern som jag brukar bli.. så nu kommer det väl. Det sämsta är väl att jag sitter inne när solen skiner osv.
Vi håller på att packa ner hälften av alla våra saker här hemma så det är fullt av flyttkartonger i huset.. inte så kul men det är rätt skänt att rensa bland sina saker ibland också så... Har så mycket som behövs slängas och ges bort.
Skriver senare..
- Sandra

SVARTA JEANS!

Hej, kom precis hem från stan hem till Danne med Sofie. (min syrra) Jag skulle köpa ett par färgade jeans först men inga satt bra så jag tog ett par svarta som var helt perfekta så jag köpte dom.. 199:- Gina Tricot. Bild kommer upp sen haha. Har inte mycket mer att säga.. Just nu iaf. Men jag skriver sen.. ska fixa ltie käk nu.. Jättehungrig. (Tur att man har farligt nära till Donken och Burger King osv.)









- Sandra

LONG TIME.. NO SEE!

Hej. Har inte skrivit på ett tag nu vet. Det blev ingen bra bild på mig från festen och inte alls många bilder heller för den delen men ja. Amina har bilderna så när hon lägger upp dom/ skickar dom till mig kan ni få se det lilla man sër. Men iaf i verkligheten var jag insmetad i brundkräm asså. Fågelskit vid ögonen och starkt markerade ögonbryn och bombad mascara. Och håret ska vi inte prata om hahah. Är hos Danne nu den här veckan har varit hemma från skolan igår och idag.. ÄR INTE SJUK. Har bara inte orkat gå upp och ta tåget. HAr börjat vänja mmig vid att bo här nu. Mikeal (Dannes son) ska hämta sina saker snart och då får jag äntligen inreda mitt nya rum. Jag har ett stort AIK-märke på väggen som Danne själv handmålat så det får va kvar. Orkar inte bry ,mig egentligen bara jag får ett eget rum så man får något privatliv haha. SKulle till farsta igår och fixa en grej med tandställningen. Ooups? har inte sagt det kanske haha. Jag har tandställning men tar bort i april då jag har haft den i 1,5 år. SKa bli så skönt att ta bort den. Men iaf jag går i Farsta. Men jag kollade inte tunnelbanan så jag hamnar borta i Skarpnäck istället haha. Men åkte in till Gullmars och tog Farsta Strand tåget därifrån. SÅ har mina dagar sett ut. Men nu ska jag äta och dricka nåt övertala mamma att köpa pengar på min mobil haha. Har bas.. JOBBIGT


Skriver sen 




- Sandra 

BANG! BANG! BANG TUUSEN GÅNGER OM!!

That's rigth.. Ska på min barndomsväns 14-års fest. Hon valde ett lite random tema men.. Fjortis/Emo. Jag fick bli fjortis. Så idag kan alla säga BANG! kommer bli ett par lager smink på mig idag asså. Och hårsprey med för den delen...


OBS! BILDEN ÄR TAGEN IFRÅN GOOGLE.. DET ÄR INTE JAG!!!



SKriver imorrn när jag har bilder.



- Sandra

Grattis Pappa På 40-Årsdagen!

Älskar dig!!

RSS 2.0