ADVENT

Hej alla läsare!
 
På lördag är det första december och på söndag första advent. Har börjat sätta upp lite julpynt, Men har några konserter som ska betas av nu i helgen. Inge sova super mycket ut.
 
Ha det bra!

TAR EN BLOGGPAUS! FUNDERAR PÅ OM JAG SKA BYTA BLOGGPORTAL ELLER INTE!

-

LÄGGDAGS!

Natti natti sötisar!
 
Är faktiskt trött så ska lägga mig och få lite sömn hade jag tänkt. Allt gick bra idag bara att jag inte riktigt visste vilken stämma jag skulle vara men kör på överstämman all the way haha! ;)
 
Iaf. Ska nog ut och kolla lite i stan efter en "60 - tals klänning" haha. Får se ifall jag hittar någon har ju en chockrosa men den är 80 - tal än 60 - tal :/ 
 
Aja nej sov så gott nu gullisar!!
 
 
 
PUSS!

-

 
 
 
 
Hade flera bilder på hundarna men dom kan inte laddas upp tydligen? :o Aja.
 
 
 
XOXO

Bilder ifrån helgen + Annat!

 
Köpte faktiskt en vinterjacka i fredags med mamma och en annan sak. Typ en luv/scarf eller så med fickor, jättemysig iaf. Har faktiskt på mig den nu haha ;)
 
Aja  jackan är från Igor Sport och luv/scarfen från Stadium.
BTW! Köpte ett par kängor för ett tag sen men har glömt och lägga ut dem på bloggen!!
Nu är dom dock lite smutsiga eftersom jag har andvänt dom! 
 
 
 

 
 
 
Kram!!

Ny vecka, nya tag!

Morgon sötisar!
 
Tar det bara lugnt i skolan just nu ska strax börja jobba med engelska, svenska och historia. Ska till Huddinge idag och repa för 60 - års jubileumet. Kul kul!!
 
Är helt död efter passet igår. Körde mage,ben,vader, bröst, och biceps. ÄR DÖD! Men det är bra och träna eftersom kroppen mår bra av det.
 
 
 
 
XOXO 

Ny vecka, nya tag!

Morgon sötisar!
 
Tar det bara lugnt i skolan just nu ska strax börja jobba med engelska, svenska och historia. Ska till Huddinge idag och repa för 60 - års jubileumet. Kul kul!!
 
Är helt död efter passet igår. Körde mage,ben,vader, bröst, och biceps. ÄR DÖD! Men det är bra och träna eftersom kroppen mår bra av det.
 
 
 
 
XOXO 

FARS DAG!

GRATTIS PAPPA PÅ FARS DAG!! 
 
Älskar dig! 
Ha det jättebra.
 
 
 
Någon mer än jag som grattat min pappa idag? :) 
 
 
 
 
PUSS!

SKÄRHOLMEN!

Hejsan gullungar!
 
Myser med Fiddan i soffan och lyssnar på "little things" av 1D, har fastnat totalt. Var vid Skärholmens Centrum idag och handlade. Eller aa pappa köpte en mössa hehe. Behövde en så det vare bara bra, skulle köpt träningsbyxor/löparbyxor men dom fanns inte i min storlek vilket var lite synd. :( Kerstin handlade lite tvålar och mössor osv. Sen så åkte vi hem och har kollat på tv och bara myst med hundarna helt enkelt!!
 
Men annars händer det inte mycket här. Det är jättetyst och fiddeli sover haha ska gå och lägga mig liite tidigare ikväll. Somnade ganska sent igår haha men hade en mysig hund som tog ganska stor plats i 90 - sängen haha. Jag som är van med min 140 haha. Men Ni får ha det så bra resten av kvällen vad ni än gör. Ha det kul på festen, krogen eller framför tv:en, eller på resan eller ja vad som helst haha!
 
(Ska upp lite tidigare imorrn, en släkting fyller år imorrn och ska ha "kalas" för släkten vid 2 tiden. Lill-Ludde blir 11 år. Stor kille! )
 
 
 
 
 
PUSS!

HOS PAPPA!

Hej festprissar! ;)
 
Haha nej då. Jag sitter i lägenheten med Fiddeli (min hund) och bara myser. Ska tvätta bort sminket snart och vara lite tråkig och lägga mig och vakna i vettig tid imorrn. Har busat runt med Molly, Tindra och Fiddeli hela kvällen så ör rätt trött nu haha. Nu åker myskläderna på haha. Ska mysa ner mig i sängen med Fiddeli ;) Mys mys!
 
Försökte få igång tv:en men lyckades inte hahah någon kabel krånglade så sket i det :) Är ju inte så teknisk av mig haha. Och pappa har gått och lagt sig så jag vill störa han heller!! ;)
 
Har myst med pappa hela kvällen och kollat på X - Factor hehe! ;) Sen ville han filma mig när jag sjöng haha, Självklart sprack rösten i slutet hahaha började asgarva. Nej men nu känner jag att bara spinner på så,
 
 
 
 
GODNATT PUSS PÅ ER ALLA!!
 
 

FREDAG BABES!

Rubriken talar!
 
haha nej men as nice att det äntligen är helg. Ska åka till pappa idag vid 5-6 tiden ska bli kul! :)
Har precis packat klart och ska byta om osv. Har precis sminkat mig men ja ska äta lunch och väcka mamma nu tror jag haha!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS!

BYE BYE!

Hej sötisar!
 
Nu ska mamma och Danne snart gå till sin "spökvandring inklusive middag". Har inte hittat någon vidare film heller så vette fan vad jag ska göra ikväll haha. Men men. Ska säga hejdå och börja värma på min mat! ;)
 
 
 
PUSS!

Sho gullungar!

Nu slutar jag snart, om en timme för att vara exakt! Haha. Så skönt. Ska hem och sova och äta haha. Ska vara ensam ikväll så ska fixa lite filmer och mysa ner mig i soffan. Mamma och Danne ska iväg på spökmiddag! ;)
 
En "upplevelse" från Liveit.se :) 
 
Aja ska vara lite duktig nu och plugga engelska/historia osv.
 
 
 
 
 
PUSS!

Gute Morgen

Sitter i skolan som vanligt. Duktig tjej ;) Läser om imperialismen haha. Känner att ögonlocken är betongbitar är skiittrött haha. Ska kanske ut och handla med mamma idag. Behöver en vinterjacka haha. Kan ju börja snöa när som helst ju! :o Aja har inget mer att säga.


Skriver sen!



PUSS!

TIPS!

Hej sötisar!
 
Har precis ätit lite middag haha. Onödigt men men.
 
Skippa sprutorna och fillern och andvänd Tigerbalsam. Har INTE prövat det själv men vill pröva för skojs skull. 
 
Men man om har väldigt torra läppar eller munsår så bör man inte andvända sig av tigerbalsam, det kan svida något ordentligt. 
 
Räkna med att du kanske måste smörja på lite mer balsam varje/varannan timme. Eftersom Tigerbalsam torkar ut läpparna.
 
Som sagt så har jag INTE andvänt eller prövat Tigerbalsam. 
 
Inget har bevisat att det ska vara farligt att andvända, så länge man inte sväljer det. Så kör på babes!
 
 
 
Puss!

BAD BAD BAD

Hej Gullungar!
 
Sitter i skolan och dricker min lunch hahah. BOKSTAVLIGT!
 
Haha nej men skulle till tandläkaren och laga en tand så fick ju inte äta på ett tag så nu sitter jag med youghurt haha. Hoppas det blir lite bättre. Vet att jag inte skrev igår eller i förr igår.Men men. Som sagt jag sitter i skolan och slutar om typ 2-3 timmar. Sen ska jag hem och äääta och sedan dra iväg till *********. ;) 
 
 
 
 
PUSS!

Ny header!

Hej sötisar!
 
Nu är jag hemma igen med Cilla ifrån konfan. Vi pratade om döden och fakeade en begravning bland annat och pratade om jobbiga tider/förluster. Och jag berättade om några jobbiga saker och kunde såklart inte hålla mig ifrån gråt.... :P Men nu är det bra. Cilla visade hur man fixa headern på min design osv. Men nu får ni ha det så bra skriver snart igen!
 
 
 
 
puss!

BJUDER PÅ NÅGRA BILDER!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna mellan 2011 och 2012!! 
 
 
 
 
PUSS!
 

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!

Hej sötisar! 
 
Har precis värmt på min "brunch" haha ;) 
 
Friterad kyckling kyckling med jordnötssås sweet chili sås och ris haha!! MUMS!!
 
 
 
 
 
PUSS!

LYCKAT....

Åh förbannade skitgolv!!
 
 
Självklart när jag dushar så bestämmer sig golvet att det ska bli skithalkigt och jag flög över badrummet haha. Duktigt av mig att inte va uppmärksam mot det heller!!!! :@@
 
 
har nu ett stort blåmärke på baksidan av mitt lår och två på mitt ena smalben och på armbågen duktiiiiiiigt!! 
 
Haha nej orkar inte.... Fick en rejäl smäll av det hårda golvet i huvudet också. Yey! Headache... FML!!
 
 
Ush nej....
 
 
 
 
 
 
PUSS sötisar bloggar när jag är påklädd!!

Gute Morgen!

Hur mår ni?
 
Jag mår bra iaf. 
 
Var det bara jag som satt klistrad vid tv-skärmen igår!?
 
One Direction var ju där och uppträde för er som inte vet ;)
 
Fan vad coolt att se dom sjunga live. Jag har ju sett dom osv. förut men ändå! ;)
 
 
 
Jag fick deras autograf iaf. senast dom var här i grannhuset!! :D
 
 
 
 
 
Idag kommer Cilla hit, eftersom det är konfa imorrn! :D
 
Sara och Kevin kanske ska börja på våran konfa med. Kul med fler personer. Dags och lägga av med sprattet jag spelat honom nu kanske?! ;) Haha. 
 
Kom precis hem ifrån att ha handlat lite lördagsmys. Men ska dusha nu och sedan äta rester från gårdagens middag. THAIMAT! Kärlek :D 
 
 
 
 
PUSS!
 

Sjukhus

Hej gullisar!
är påväg ut från sjukan nu efter vaccinationen. Det gjorde lite ont och mamma sätt bredvid. Men fick gratislunch här på den paliativa vården och har tagit lugnt ett tag.

ska ut o kolla i affärer och sedan möta upp mamma och åka hem med henne

MORGON SÖTISAR!!

Uppe med tuppen!!
 
Nej men är lite trött faktiskt ska ta ett tåg som går fem över tio. Och klockan är ju typ nio nu så ska skynda mig lite och äta något och sedan dra mot tåget!
 
 
Blev rööda läppar idag!
 
OUTFIT/FACELOOK KOMMER SEN!!

GODNATT!

NEXT : Dushen!

Jepp, ska hoppa in i en dush nu och sedan gå och lägga mig!
Ska upp vid halv nio, nio tiden. TIDIGT!! 
Jag tycker det iaf. Nej men ska ta den hära "Gardasil" sprutan osv. Bad mamma ta med emla till mig haha. Hon jobbar på sjukhuset där jag ska ta den. 
 
Men är faktiskt sjukt nålrädd eller asså jag har ju piercat mig men det var en annan grej. Okej jag är sjukt rädd för SPRUTNÅLAR!! Så det är ingen idé för mig att ha smink på mig imorrn haha. Kommer rinna ner som bara den. 
 
Nej nu drar jag bara ut på tiden men okej ni får ett snabbt inlägg innan jag somnar!!
 
 
 
PUSS PUSS!! (dushen väntar) 

ÅRETS HALLOWEEN MAKEUP

 
 
DETTA ÄR CILLAS BILDER!! ↑↑↑
 
 
 
INGA LÖSÖGONFRANSAR INGET SKUMT HALLOWEEN SMINK-KIT BARA VANLIGT SMINK!!

 
 
PUSS SÖTISAR!!

NÅGRA BILDER IFRÅN HELGEN!!

 
 
 

Hemma ifrån Mariefred

SNÄLLA IGNORERA GUMMISTÖVLARNA , DET VAR BLÖTT UTE VART TVUNGEN!!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0