Mariefred

Hej gullungar!
 
åkte ut till Mariefred igår morse. Ingen värme var på, det var kallare inne än ute haha. Inte kul!! Vi hade köpt med oss flyttbara oljetemperament.. Men alla gick med knäppta jackor, vantar och mössor en lång tid haha men nu idag är det ganska normal temperatur. Aka nu ska vi ut i höstvädret och fiska!!!
 
 
PUSS!

HELGEN

Hej Spöken och Häxor och andra lite sexigare ting!
 
haha, nej vilken onödig början på inlägget haha!
Cilla kom över i fredags med Lotti osv. Så vi gick ut och bara tog det lugnt gick runt haha. Sedan skulle hon hem och Cilla och jag gick upp mot Vittra där man ser ut över hela stan osv. Jättemysigt. Sedan vart det sent och jag skulle gå med Cilla till tåget men det ville inte mamma så Cilla ringde till sin mamma och frågade om hon kunde sova här istället. Senare på kvällen prövade jag en "halloween" sminkning. OCH nej vi gick itne ut eller så utan jag sminkade mig och sedan tog vi lite foton och sen tvättade vi bort och borstade tänder och gick och la oss. Somnade ganska snabbt!
 
Sen på lördagen åkte vi hem till Skogås och Cilla packade ner lite mer saker eftersom hon skulle sova hos mig igen för att hon skulle följa med på min konfa-träff osv. Osv. vi kom hem och typ tog det lugnt. Idag har vi varit på konfan osv. Men det var kul.
 
 
 
PUSS!
 

BILDER IFRÅN I LÖRDAGS!!

Skrev ju inget mera den dagen eller så, men här är några bilder på mig och Cilla och Mariama. Lottie var också!!
Vi sket i att åka till Jordbro så vi stannade i Skogås ett tag och fortsatte sedan till Handen. Jag och Cilla åt middag medans Lotti och Mariama åkte till Jordbro för att hämta lite saker eftersom Lotti tydligen skulle sova hos Cilla!!
 
Älskar bilden här ↑
 
 
 
PUSS!!

COVER PÅ G

Morgon Gullisar!
 
Sitter i skolan och pluggar alla ämnena. Det är sant. Har prov i allt och en massa inlämningar. 
 
 
Igår så fyllde ju min mamma år. Så hon fick iphoneskal av mig eftersom hon inte har något och behöver det. Hon vart jätteglad och i förrigår så firade Danne henne och hade köpt med sig smörgås tårta och en räkmacka till mig eftersom han var osäker på om jag gillade det eller inte.
Han hade också köpt med sig en stor bukett rosor och mamma älskar blommor haha. Men hon fick ett par snygga höststövlar också!
 
Måste börja kolla på lite varmare höst/vinterskor. Har ju mina converse men det börjar ju bli kallare och kallare för var dag som går. Har mina höstklackar också men dom är kanske lite för "fancy" att ha i skolan? Brukar ni ha höga klackskor i skolan? :)
 
Ungefär såna här skor skulle jag kunna tänka mig att ha!!

Det blir att dra ut på stan med mamma nu haha! :)
 
Nej, men angående rubriken. Så har jag planer på att göra en cover på någon låt. Vet inte vilken än. Men ni läsare får jättegärna kommentera om ni tycker/vill att jag ska göra en cover på någon låt. Kan dock inte alla men kan nog lära mig dom flesta. Men i allafall ikväll så blir det en cover! :D Roligt va!? ;)
 
 
Nej ska nog plugga nu!! 
 
 
 
PUSS!
 
 

SNABBT!

Hej Gullisar!

har varken orkat eller hunnit blogga de senaste dagarna. Men jag var ju på Technomässan i Falköping. Askul!!¨

Är i skolan nu men jag ska hem och hämta pengar och sedan dra in till storstan och kolla present till min
UNDERBARA VACKRA MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG!!
 
Älskar henne sjukt mycket. Finns alltid för en och ger en de bästa tipsen. Trots hennes motgångar osv. så är hon fortfarande min förebild. Även fast vi bråkar så finns hon där och ger aldrig upp. Jag stöttar henne till 100 % och kommer alltid och göra det. Så grattis mamma! 
 
 
 

XOXO Sandra

LÖRDAG!!

Hej sötisar!!

Snabbt inlägg. Ska iväg till Jordbro osv. för att träffa några jag inte sett på ett tag. Kul!!
Men håller på och gör mig i ordning osv. Men skriver sen!!



PUSS!

SÅ JAG!! HAHAH :*

 
 
HAHA!! 
 
 
 
Skriver snart!!
 
PUSS!!

VAD VILL NI LÄSA OM!?

Tell me..? ;) 
 
 
 
PUSS! 

OUTFIT OF THE DAY!

Hej gullungar!
 
här kommer dagens outfit ;) 
 
Bloggar när jag kommer hem sedan. Plugga Reformation nu! :D 
 
 
 
Slappt!!
 
 
 
Skriver senare! ;)
 
PUSS!!

SVULLEN LÄPP!! :(

Råkade bita mig i läppen igår och då vart som en liten hudflik kvar. OCH självklart så tokig jag kan vara råkar jag bita bort den också så nu har en jag en ful bula på min läpp. SOM SYNS!! 
Buhu Sandra inte glad!! :( 
 
Jättestörande för man stöter till den hela tiden. 
 
Såhär ser min kära läpp ut nu!! :( :O
 

 
 
 
Ser ni? :( Buhu!
 
Aja här Dagens Outfit och Facelook!!
 
 
BTW!! Såhär ser min bibel ut! Söt!? ;)
 
 
Nu har ni bilder att gotta er i!!
 
Ska tvätta bort sminket och mysa ner mig i min säng med en kopp "kaffe Mocha" Mums!
 
 
PUSS!
 

SKUM KILLE

Hej sötisar!

Jag skulle ner till 4sound för att kolla en sak. Och då på vägen dit när jag är vid tunnelbanan vid medis så stoppar en kille mig. Han kanske var mellan 20-23 år kanske? :O Iaf. och frågade om jag kunde lyssna på hans musik på spotify osv. haha. Men självklart så trögfattad jag kan vara så får jag det till att han säger. Kan du koppla upp din spotify så jag kan lyssna på min musik. Haha wtf!?..

Sa nej och gick därifrån. Sjukt haha. Outfit snart!



PUSS!

UPPE MED TUPPEN!

Morgon gullisar!
 
Skrev ett inlägg igår på bloggen men det verkade inte komma upp? :( Men men, mår mycket bättre nu. Äter frukost nu och ska snart fixa det sista innan jag ska gå till skolan. Skönt att komma tillbaka och få saker gjort!
Har missat en massa nu känner jag. Prov och andra saker. 
 
Men som jag försökte skriva igår var att det var supermysigt på lägret och jag fick en egen bibel bland annat. Träffade en massa nya människor och nu är mina konfaträffar flyttade till söndagar då vi blir minst 7-8 st. Super!
 
Men nu på söndag blir det ingen konfa. Då är det TECHNO MÄSSA!! :D Which means...? Att jag ska upp tidigt på morgonen eftersom vi åker en buss vid tio tiden typ? :O Sedan åker vi ner til Falköping och är det hela dagen och mot kvällen åker vi tillbaka. Är tillbaka i stan vid c.a tolv tiden. Sent men det blir säkert kul. Ska ta reda på lite mer information om det osv. Nej nu ska jag äta klart osv.
 
 
Dagens kommer sedan!
 
 
 
 
PUSS!

SNART DAGS!

Hej Sötisar!
 
Sitter och äter en tidigt middag. Haha! 
Har fixat det sista osv. Så nu tar jag det bara lugnt och väntar på att mamma ska komma hem. Ska prata med henne osv. Secrets! ;) 
 
DAGENS OUTFIT / FACELOOK
 
 
 
SISTA INLÄGGET FÖR NU!!

HA DET BRA SÖTISAR!!

PUSS!!!
 
 

FIXAR DET SISTA!

Hej Sötisar!
 
Har precis packar klart och ätit och lite annat. Är ensam hemma. Rätt så skönt!! 
Ska platta mitt hår osv. Fixa det sista! 
 
Tror inte att det kommer bli någon vidare uppdatering nu i helgen eftersom jag inte kommer hem förenst på söndag. :( Men som sagt ska platta mitt hår nu osv. Dagens Outfit kommer snart!
 
 
PUSS!

ORIENTERING? NEJ TACK!

Morgon Sötisar!!
 
Är hemma idag faktiskt. Har inte mått något vidare den här veckan som gått. Som jag skrev igår att jag hade ont i halsen osv. Så skippade orientering och var hemma istället. Har sovit lite grann men är inte helt utvilad. Men hoppas det räcker för att kunna orka med lägret nu i helgen. Har precis tagit en dusch så ska börja klä på mig och packa lite saker ifrån helgen ;) 
 
Cilla, Sara och Jasmine skulle också följt med men det kunde dom tydligen inte sen.. ? ;o 
 
Aja nej ska börja göra mig i ordning och faktiskt fixa någon typ av lunch hahah!!
 
 
 
PUSS!!

Sjuk..?

Morgon Sötisar!
 
Har precis haft prov i skolan. Sexualkunskap, Ekologi och Judendom. Är fortfarande jättetrött. Tror fan jag börjar bli sjuk.. Har lite ont i halsen. Huvudvärk fryser KONSTANT!! Inte bra. Kan inte bli sjuk nu. Det har jag inte tid för. Hoppas det blir bättre under dagen. Vill inte vara sjuk under Konfa-Lägret i helgen. Får se hur det går. MÅSTE få svar från alla idag ifall dom kan komma eller inte. 
 
Vet att jag inte skrev igår. Men jag orkade inte. Så..
 
(gammal bild men hade exakt dom kläderna)
 
GÅRDAGENS OUTFIT!!
 
 
Iaf. Igår var vi på studiebesök till Synagogan vid Kungsträdgården. Har varit där förut så hörde inget och såg inget nytt heller. Sen var det någon övning med några av "kungens" män som hade någon övning med hästar osv. 
 
 
Visste faktiskt inte att det fanns. Så jag köpte det. Haha helt spontant.
 
Nöt Créme på burk!! :D
 
Haha. Skiiitgott !!
 
 
SKRIVER SEN.
 
PUSS!!
 
 
 

YOLO IS NOT A EXCUSE TO BE A SLUT

Morgon Sötisar!!
 
Har fortfarande den sega "måndags" känslan haha. Är så sjukt trött. Men är i skolan iaf. Ska ha SO eller Svenska nu tror jag haha. Har ingen koll alls. 
 
Höll faktiskt på och somna för någon timma sen. Jag gjorde några övningar som sedan typ kommer dyka upp o nationella proven haha. Men iaf. Är världens skummaste humör.. :O
 
Känner mig skiiitglad och pigg men ändå skiitsur och förbannad och skiittrött. WTF!? Hahah. Ska pröva en annan kombination av sömnpiller ikväll.
Circadin och Melatonin. Får se om det blir något bättre. Hoppas!
 
Min mobil har hakat sig totalt. Den vägrar ansluta till internet och tar bort appar och tar tillbaka dom osv. BLIR HELT TOKIG!! 
 
Ni fick aldrig gårdagens "Outfit" Så ni får den idag och facelook. Dagens face/Outfit kommer senare har inte hunnit ta någon bild hahah.
 
 
GÅRDAGENS OUTFIT!!
 
 
Hittade även en jättesött topp på HM som jag sååkalrt blev helt kär i! Lär nog kanske köpa den sen haha :)
Sååhär såg den ut. 
 
 
 
NEJ NU SKA JAG PLUGGA LITE!!
 
 
Skriver sen!!
 
PUSS!
 

 

•••

 
JAG & CILLA ♥♥♥
 
 
SLUTAR OM EN OCH EN HALV TIMME. YEY!
 
PUSS!

Skola!!

Morgon Sötisar!!
 
Sitter i skolan. SOM vanligt!! Haha. Är skittrött. Täntke gå och lägga mig tidigt men stannade kvar på KU efter Fiskmässan. Kom hem runt kvart över tio. Mamma var lite sur eftersom jag sagt att jag skulle varit tillbaka vid typ åtta haha. Ouups!! ;) Nej men det var kul. Temat var stress så vi körde typ ballongleken och drack te och hade en andakt vid typ nio halv tio. Så är astrött haha. 
 
Tänkte visa några bilder ifrån helgen osv.
 
 
SKITSUDDIGA BILDER!!  ↑↑↑
 
 
ONYTTIG FRUKOST!! Haha. ↑↑↑
 
 
 
 
Snart kommer bilder ifrån fiskmässan. Bara på hur jag såg ut inte ifrån själva kyrkan. Det kommer senare ikväll!!
 
PUSS!!
 
 
 
 
 
 

Helgen!!

Fick lite tid över. Goodie!! ;)
 
Haha tänkte berätta lite om helgen osv. Åkte ju till Skogås och Cilla mötte upp mig där. Sedan gick vi hem till henne hon gjorde i ordning sig och jag visade en kod till hennes sims haha :D Älskar sims haha. Aja nog pratat om det!!
 
Sen kom Sara's mamma och sedan Sara och Jasmine. Vi åt mat och sedan öppnade cilla presenter. Hon fick nagellack en kondom och en kryssning av Sara och Jasmine. Och av mig en tröja och en ansiktsmask. Men vi hade kul iaf. Vi gick ut och träffa Sara's Kille eller ex-kille. Vettefan haha. Men dom höll på med varandra konstant och han drog typ inte förenst vid tolv någoting haha. Sen kollade på någon film "French". Var tydligen bara otrohet och sex genom hela filmen. Alla höll på och somna så vi bestämde oss att göra oss i ordning och satt uppe och prata haha. 
 
Har bara några bilder och dom är inte överförda ännu så ni får bilderna sen!! 
 
Men om ni vill ha lite bilder så kan ni kolla in Cilla's blogg
 
http://cillalove.blogg.se/
 
PUSS!!
 
Ska börja sätta på mig skor osv. Seg tjej på G. Haha!

LÄNKBYTE!!

 
Alla Söta och kära bloggläsare kolla in min kära väns blogg!! Jättefin tjej som bloggar om sitt liv och kompisar och framför allt sina hundar. Känt henne i flera år nu. Tycker att alla ska kolla in och kanske till och med lämna en gullig kommentar? :* Klicka på länken nedanför!! 
 
http://amandaskaarberg.blogg.se/
http://amandaskaarberg.blogg.se/
 
PUSS!!

Lite nervös!

Morgon sötisar!
 
Vaknade relativt tidigt idag, runt typ halv tio. Mamma kom hem ifrån italien igår. Och hon hade köpt någon travel-set med DKNY - Delicious parfymerna. Var skiitglad. Haha ;) 
 
Ska börja göra mig i ordning nu och äta och sminka mig osv. Ska på genrep i kyrkan vid två. Har ju uppträdande i Katarina idag. 
 
"FISKMÄSSA" Haha. Och nej vi säljer inte fiskar eller håller på med några levande fiskar. Vi är klädda i blått med handsydda tygfiskar på händerna. Det är en musikal. 
 
Kan typ bara en tredjedel av alla låtarna haha. SÅ får träna hårt nu på repet. Ska sjunga i c.a 2 timmar sedan gå hem och äta middag och sen tillbaka och uppträda. Hoppas det blir bra!!
 
Börjar klockan sex. Come if you want! Kostar ju ingeting heller. Super!! 
 
Nej nu ska jag äta osv. Bloggar innan jag drar om jag hinner!? Klart jag gör.
 
 
PUSS!!
 
P.S Bilder ifrån helgen kommer också vart inte många tänkte inte så mycket på att bombfota allt och alla men det var mysigt. 

hos Cilla

Hej Sötisar!!
 
är hos cilla med några fler. Skriver  imorrn!!
 

Dagens Outfit

 
 

♥♥♥

Morgon sötisar!!
 
SItter i skolan och fikar haha. Det är tydligen kanelbullens dag idag så lärarna kom in med saft och bullar. Kan inte ta någon bild eftersom dom får flipp när dom ser en mobil framme! 
 
Idag ska jag ut och äta med mormor någonstans. Mysigt!! Hon ska gå till min körträning och sen går vi tillsammans någonstans!! 
 
Nej nu ska jag jobba lite!!
 
 
 
PUSS!!
 

GRATTIS!!

Hej sötisar!

Cilla fyller ju år idag!! Min stora tjej haha! :D

Har känt henne i typ 3-4 år nu. En superfin och vacker vän. Supersnäll och trevlig. En av få vänner man kan vara helt sig själv mig!! Gått igenom en massa med henne. Allt från en massa falska rykten till småtjafs och kärlek. Inte att hon och jag varit kära i varann eller så, utan kärleksproblem vi hjälpt varann med. Men iaf. hon fyller 15 år idag!!

Byxmyndig osv. Får gå på skräckfilmer på bion och lagligt sett köpa energidrycker hahah. Fast det gjorde man när man var typ 13 år med men ändå!! ;)

Hon har också en blogg!!

Tycker att alla som läser detta ska kika in där! :D Bra Sötisar!!

 http://cillalove.blogg.se/

Gammal bild på oss för två år sen.. SKILLNAD!! 
Hatar att jag började fixa med mina ögonbryn!! Hade redan helt okej ögonbryn!! ÅHH! 

PUSS!!

LALALA!!

Morgon Sötisar!
 
Sitter i skolan, as usual. Har engelska nu och skriver lite tasks om Roald Dahl. Kommer och bli en halvtaskig uppdatering idag igen!! :(( 
 
Ska ut och leta efter en present åt Cilla och kankse en prao-plats? ;) Sen har jag iaf. körträning igen!! :) Skoj. Ni får dagens outfit ikväll osv. Hann inte ta någon imorse. Ni får ha det så bra så länge så skriver jag sen!! :)
 
BJUDER PÅ 3 ST. BILDER!!
OMG!! SÅ SÖÖÖT HON ÄR!! :D :* 
 
 
 
PUSS!!

FULLT UPP!

Hej sötisar!
 
Förlåt att jag inte skrivit något förenst nu. Har verkligen haft fullt upp hela dagen. Var skolan men hämtade aldrig min dator. Har gått och sökt praktikplats idag. Gick inge bra. :( Åkte vid tio i fyra in till hötorget och gick till C.U.M Clubwear. Men dom tog tyvärr inte praktikanter efter att några andra som praktiserade där snodde en massa saker.  
 
Så jag drog mig tillbaka till Skanstull för att gå till Friskis och Svettis.
Dom tog inte heller praktikanter.
 
Så gick in och kollade på en födelsedagspresent till min älskade Cilla som blir 15 år imorrn. Spännande!! Ska fira henne på fredag med några andra tjejer. Myysigt! Hade inte tillräckligt med tid för att kunna hitta något. Cilla om du läser det här så kommer din present INTE UPP PÅ BLOGGEN!! ;) 
 
Sen åkte jag till Slussen och gick till min Konfirmation. Kom hem för en timma sen. Har fikat och sjungt. Myys, mys!! Aja nej ska ta och äta något nu!! 
 
Tagen för någon vecka eller två! ;)
 
 
 
PUSS!

HELGEN!!

Morgon sötisar!
 
Sitter i skolan och håller på med biologi haha. Är skiitrött. Som vanligt! ;) Nej men tänkte ta upp vad jag gjorde i helgen och bland annat visa lite bilder. 
 
Som ni vet var jag hos pappa och han har ju sina valpar nu. Dom ska tyvärr få åka till sina nya hem om c.a 2 veckor. Så sa hejdå igår till dom innan jag åkte hem. Jättesöta små pälsbollar. Iaf. Så när jag kom till ösmo gick jag till gymmet och väntade på pappa, Dennis, Javid och hans kompis. Sen åkte vi och handla eftersom Javid fyllde 17 år i lördags. Efter det åkte vi hem och gjorde i ordning lite mat och satt sedan framför tv:en och kollade på alla möjliga program haha. Aja och valparna var lite småsura för att dom skulle vara inne. 
 
( Dom brukar annars vara i en hundgård på dagarna där dom kan springa runt på både gräs berg och jord/lera. Dom har såklart allt som kan behövas. Mamman är även ibland inne hos dom och kollar runt. Även dom andra hundar med. )
 
Men dom somnade till slut efter en dags lekande och stojande. Dom vaknade runt halv åtta ungefär och satte igång att pipa lite men dom fick sitt valpfoder och sov lite till. Helgen har väl varit upplevelserik hahah. På lördagen då Javid bjöd över 10 av sina kompisar och dansade afgansk folkdans, det var något nytt.Dom gjorde hemmagjord pizza och bjöd på någon choklad/marsipán tårta eller så! ;) Kul att uppleva nya kulturer.  
 
Aja nog pratat om det. Nu kör vi lite bilder!!
 
 
Javid och hans kompis!! ↑
 
 
VALPISAR!!
 
 
Pappa har valt en tik som får stanna hos oss för att paras osv. Kolla på min nya sötnos!!
 
 
 
Och så har vi en valp som för tillfället inte har någon ägare sen den förra lämnade återbud. Minsta tiken. Jag tycker att hon har finast ögon av alla valparna.
 
 
Jaa, då var det inte mycket mer att visa ifrån helgen. Mamma ringde ifrån rom igår och skulle ha någon pinkod haha. Stressad lät hon haha. Nej ska plugga på nu! BRA BETYG HERE I COME!!
 
BTW!! Jag har inte alltid en bild i mina inlägg men om ni vill se mer vad gör osv. (på bild) Kan ni följa min Instagram.
 
sanjoos
 
 
PUSS!

RSS 2.0