God Morgon!!

Börjar sent idag, ska ta en sväng till skolsyster och linda min fot kommer inte kunna ha gympa om jag inte har lindat den eller så haha. Det är ju sista veckan nu sen sätts betygen så jag måste plugga på nu!!! Ligger efter en del tror jag. Men är godkänd i alla ämnen förutom matten så den ska jag köra hårdast på haha. Vill ha godkänt vafan!!
Sitter och dricker redbull i hopp om att bli pigg haha. Lyckas väl halvdant. Har bestämt mig ska uppträda på skolavslutningen. Ska nog sjunga Hey Soul Sister. Ska ta en sväng förbi edward och fråga om jag kan få låna en gitarr att träna med hemma m.m Hoppas jag får det. Annars får väl han spela med mig istället haha. Nej men är rätt så taggad från att försvinna helt ifrån skogås. Byta skola och flytta. Bort från all skit haha. Ska ta en sväng hem och kolla hur det ser ut eftersom vi har målat om hela huset. Alltihopa. Så ja.. Kommer säkert gråta på skolavslutningen. Ska säga hejdå till Cilla, Jackie, .....a, Och alla mina gamla lärare!! Kommer sakna dom som fan. Men kommer att hälsa på då o då säkert. Men nu ska jag ta något och äta, är jättehungrig haha!!
- Sandra

Mamma och Danne❤❤

Morsdag!!

Hej alla, är nog inte ensam om ett "mamma firande" idag? ;) Blev väckt idag av att mamma ville gå på brunch med mig och Sofie, Sebbe. Så vi gick på Jazzbrunchen på Södra Teatern på Mossebacke. Inte mycket till gångväg.. Vilket var väldigt skönt!! Fick såna skavsår på konserten av mina skor. Så vi gick ner till SKrapan och köpte ett par flipflops till mig haha. Ska köpa ett par ballerinor också. På onsdag ska jag till Farsta för att göra en sak. HEMLIGT!! Nej men berättar efteråt. Folk som träffat/sett mig m.m vet vad det är!! Sen på torsdag ska jag förhoppningsvis till grönan med Amina!! Och lyssna på Timbaktu eller hur han nu stavas haha ;) var så länge sen vi sågs så om det går kommer det bli skitkul!! Hon ska kanske även följa med mig till Farsta på onsdag!! Är skitglad. Det är en positiv sak iaf. ;) Aja nu ska vi äta lite mat haha.
- Sandra

Mys i skärgården!! ❤❤

Sitter på en båt med världens trevligaste folk. Mamma Danne och Sebbe, Linda och Patte, Cissi och Johan. Sitter i en yatch typ. Det är urmysigt badrum, kök, tvättstuga och 4 sovrum!! Drömbåten liksom skulle lätt kunna bo här. Sitter med tjejerna och Sebbe och kollar på Eurovision haha.


- Sandra

Utgång med familjen❤❤❤

Chillar hemma...

Hej alla, vaknade tidigt idag av att Sofie väckte mig och ville hå i lite affärer med mig. Fick en söt klänning som jag kanske ska ha ikväll om vi åker till någon båt osv. Obestämt!!

Om det var någon som var på det här Huddinge firandet som började igår!?.. Så kanske ni såg att det var 2 band som uppträdde det som presenterades som Peace uppträdde jag med. Jag sjöng Hey Soul Sister och Price Tag. Skitkul!!

Ni som var där.. Säg vad ni tyckte ifall något kunde varit bättre? :)



- Sandra

Player är för nybörjare, Kärlek är för proffs!

Hej alla, har haft en grovt dålig uppdatering de senaste dagarna. Förlåt..
Har varit i skolan idag, men Amanda är bortrest i GBG så på håltimmarna drar jag till min gamla klass och snackar med kompisarna där och mina gamla lärare. Linda, min gamla mattelärare väntar barn såg jag idag :) Grattade henne. Pappa ska vara med halva dagen med Tomas med mig i min skola på onsd. - torsd. Me = HAPPY!!
Så får han se hur det är nu i skolan m.m Se vad han säger om lärarna osv. Haha får nog blickar från lite här och där när jag går där med 2 st. stora biffiga killar ;)
För er som inte vet hur min pappa och Tomas ser ut, here's some pic's :
Bild ifrån lördags/söndags!!
Lördags/Söndags!
Lite bilder på Tomas! :
'
Rygg!!
HÄr är en bild på han och hans tjej Rebecka :
GOD NATT BLOGGEN!! SKRIVER IMORRN<3
- SANDRA

God morgon

Är hemma kom hem igår kväll. Fick en massa kläder av Kerstin så det blev en del att bära. Ska börja göra mig i ordning för skolan nu. Skriver sen vad vi gjort i helgen!!



- Sandra

-

-

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_203131445.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_203131445.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_203131458.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_203131465.jpg" class="image">

papito!!

hej alla har åkt till pappa med cilla vi badade i en timma osv. sen åkte vi till min farmor där jag är nu. Cilla sitter bredvid mig och bloggar hon med!!
vi ska hem snart till sorunda
och husvagen vårt nya boende!! mysigt cilla kanske kan fota så jag kan lgga upp sen!!






skriver typ imorrn tror jag när jag har tillgång till en dator!!

- Sandra

ALDRIG ADRIG MER DONKEN PÅ SLUSSEN!!

Hände mycket den här kvällen med Amanda, har pratat med polisen och har bland annat gjort min första Anmälning någonsin. Mamma fick komma och prata med dom. Sexuellt Ofredande. Första gången det faktiskt hänt mig. HAn kom från ingenstans och tog på mig och min kompis. Det finns vittnen till det hela och kameror som säkert fångat händelsen på bild. Hoppas att han får böta eller något sånt! Jag är arg och chockad och helt jag vet inte vad. Men ska till min pappa imorrn med Cilla ska prata med Tomas och Cilla imorrn om vad som hänt.
Är tydligen HORSTÄMPLAD i min skola med Amanda, eftersom killarna i vår klass spottar och kastar saker efter oss och skriker "HOROR"så fort dom ser oss. En av mina lärare har kollat in mig och Amanda och det gör mig bara mer och mer äcklad. Förstår inte hur man kan göra sånt!? Är verkligen arg och ledsen, ska ta och lyssna på peppande musik så jag blir lite gladare. SKa packa lite saker jag ska ha med mig till pappa. Skönt och komma iväg härifrån!! Ut till landet och ut till pappa!! TA det lugnt och kanske gymma lite eller så. Ska kolla någon bra rulle med Tomas också!! Men ha det bra kära läsare!!
AKTA ER OM NI GÅR PÅ DONKEN VID SLUSSEN SÄGER JAG BARA!!
- Sandra

Ingen Amina idag men Amanda kommer hit!!

rubriken tells you everything
- Sandra

Jag/Amina

Tjejen som jag känner/känt mest av allt!! Tjejen jag spenderat min barndom med. Vuxit upp med. Tjejen jag alltid pratat ut ordentligt med. Tjejen som betyder så osbeskrivligt mycket gör mig! Tjejen som alltid varit min bästa rådgivare. DU vet att jag finns för dig hjärtat!! No matter what!! låt aldrig någon trycka ner dig du är en av guds vackraste änglar!! Älskar dig♥♥♥

Både Gammalt och Nytt!!

Haha var bara tvungen!! Hittade lite smått blandat med bilder både gamla och nya.
6:an
HAha ser ni randen? ;) Liten och nyblonderad!!
En kväll en kompis sov över hos mig!! Minns det som igår! :)
7:an
Saknar mitt långa hår! Och NEJ det är INTE LÖSHÅR!!
DUCKFACE ON EVERY PIC' !!
8:an (Nu)
image description
image description
Haha Förändring!? ;)
HAHAHA VAR TVUNGEN!! :') Hittade bilden som tydligen enligt datatiden var tagen runt 3-4på morgonen!!
Har inte ringt Amina ännu better do it now!!
- sandra

En sväng ute på stan?

Hej alla, Alla har ju typ ledigt idag, asskönt! Funderar på att dra ut en sväng idag, eller kanske dra till Farsta med någon kompis ? Tar nog det andra alternativet och ringer min Minis!! Har inte setts på sjukt länge nu asså!!
Vaknade sent idag haha runt ett av att Cilla smsa mig. Vi ska åka till min pappa nu på fredag osv. Kul!!
Nej nu ska jag ringa minis och fråga om vi kan dra till farsta kanske? :)
SKriver snart
Puss!
- Sandra

Pratar med cilla i telefon nu!! ❤❤❤

Oh yeah!!❤❤😄😊😜😃💋👍✌😁😘☺😉😏😂👠🎤🎧💰💻📺🔊☎📷

Jag är så jävla glad just nu!! Allt känns så perfekt idag.. Sjukt vill bara skratta och le bandet gick asbest dom sa att sången var helt perfekt, repet gick också sjukt bra. Har handlat i Farsta med Amanda idag också alltså har inte varit såhär glas på länge och det är en sån skön känsla så att det inte är klokt!!
Detta har jag gjort idag :
🎤🎧👠☎💰👀👂👃👄🐶☀☁🍔📝🎨📖👻🚄💅👣💋💃🎶👍✌
Haha kan ni tyda detta?? ;)
Såhär har mitt humör varit idag hehe :
😔😞😌☺😊😄😃😚😉😜😝😏😂😱

Puss på allt haha glada Sandra är här!

- Sandra

Autograf

Happy!? Hell yeah!!❤😄😜👍

Hej alla har inte bloggar bra dom senaste dagarna eftersom det varit ett sånt ståhej och hysteri med 1D men dom ska tydligen åka ikväll 😔 men har fått jättebra bilder på dom och plus pratade med deras manager och livvakt och var nära på att gå in i studion och säga hej till dom men dom hade för mycket jobb tydligen.. Synd med fick iaf deras autograf och allt!! Rätt så lyckat hat jätte mycket att säga om dom och hur det varit med orkar inte skriva ner allt just nu!!
Lägger upp bilder snart!! Men ingen får ta mina bilder!! De är privat tagna och tillhör mig!! Har sett jättemånga som tagit bilder från andra bloggare vilket är rätt synd😭😔❤

Siggesta gård

Kom ungefär precis hem har precis köpt mjölk haha

. . .

Kommer inte blogga på ett tag nu

Väntar❤❤

Morgon!!❤

Ställde alarmet idag för att jag ska göra en grej!! Säger ingenting ännu men sen kanske;)

On the way out❤❤

Hej är påväg ut för att kanske se en glimt av One Direction

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_202189093.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_202189093.jpg" class="image">

Hihi

One Directions Manager!!

❤❤

Bilder

Puss❤❤❤

Can't Believe It's True!!

Tänk att dom här godingarna är i granhuset just nu, Kanske dom hör att jag spelar deras låtar på spotify? ;)
Niall Loves Swedish Girls!! :D♥

One Direction Next Door!!

Hej, rubriken förklarar det mesta. OCH JA DET ÄR SANT!! Dom är i Sverige, och dom är studion i mitt grannhus och har kollat på en lägenhet där tror jag eftersom dom kanske ska köpa osv. Men Polisen har satt upp stängels runt hela gatan var tvungen att prata med en polis och berätta vilket nummer jag bodde på och allt sen blev jag följd halva vägen till min port osv. Och alla blir galna som måste stå utanför stängslet. Men dom ska typ åka hem imorrn. Men jag såg hela bandet igår. SKITKUL!! Känns lite häftigt sisådär ;)
Just nu spelar jag deras skiva "Up All Night" på hög volym och dricker Choco Cappuccini och hör när alla 1D- Fans skriker och jublar och sjunger hahah. Är ensam hemma till halv sju skönt spela lite musik osv. Skönt med Fredag också. SKulle bli sjukt glad om 1D köpte en lägenhet här. Det är ett fint område ute på Söder. Mossebacke med typiskt Svenska gamla hus so why not liksom?.. Och alla mina kompisar är som galna haha. Stog och berättade om det för ett par och dom blev helt galna av avund haha. Men jag satt i mitt fönster och drack kaffe och hade filt på mig och satt och kollade efter alla galna skrikande och sjungade och gråtande och svimfärdiga fans. Haha. Gal1!!!
- Sandra

Morgon!!!❤❤😄

Vaknade för ett tag sen haha.. Äter flingor och pratar med Cilla!! Skönt att det är fredag idag hehe..

One direction

Dom är bredvid mitt hus på gatan... Snart iaf

❤❤

Lala..

Nydushad❤❤❤

Hej alla rubriken talar för sig själv, skypar med cilla osv..
Hon lackar på sin brorsa!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201938300.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201938300.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201938300.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201938300.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201938300.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201938300.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201938300.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201938300.jpg" class="image">

I'm not gonna write you to stay..

Hej alla, sitter i min säg och sjunger med spotify på. Ska gå till skolan imorrn!! Haha, var ett tag sen.. Funderar på att färga ikväll också kanske!? Och göra en two coloured hårfärg sen. Har inte så mycket mer och säga..


- Sandra

Hemma...

Hej alla är hemma nu, skönt!! Tåget var försenat med c.a 2 timmar så vi var vid centralen 01.40.. Med vi var hemma hos farmor 02.05 ungefär och jag gick och la. Mig 02.45 somna runt 03.30 tror jag... Har inte sovit mycket men ja.

<3

Saker ni kanske inte visste om!?... ;)

Jo eftersom denna blogg fungerat så tänkte jag skriva lite mer om "vem jag är osv." låter fånigt men ja!!

1. jag älskar och rita/måla.. Gör alltid det när jag T.ex när jag är glad,ledsen,sur eller arg haha. Kan lägga upp någon bild imorrn på någon bild jag gjort!?

2. Jag älskar musik!!
ska faktiskt hämta hem ett piano ifrån Dannes bror Micke snart. Ett August Hoffman Stockholm piano som intealls är så stort. Jag spelar piano men även gitarr med. Har en gitarr hemma som jag ska lämna in på 4sound för att byta ut strängarna och stämning!! Jag skriver även egna låtar. T.ex inlägget "damn i love you" det var några snuttar ifrån en låt jag skriver som heter "Summer Nigths". Kan fota så får ni se själva. Ska göra något gitarrkomp till den osv. Kanske kan lägga upp någon videosnutt när jag djunger den sen!? haha får se om jag vågar!!

3. Jag Har Araknofobi och Aknofobi tror jag det heter. Dvs spindelfobi och höjdskräck haha. Är riktigt nojig när jagska flyga eller så.. Inte så kul och ligga i halvgråt när flyget startar haha. Spindlar går bra om dom är pyttesmå men om dom större än 1,5 cm. går det inte snabbt förenst jag är borta skrikandes vanligast!!

4. Jag älskar att fota!! Men min kamera är trasig så ska spara ihop pengar till en systemkamera hade jag tänkt haha!! En kamera som jag verkligen skulle vilja ha är Nikon D7000 systemkamera + 18-200 mm Med VR Objektiv!! men den kostar 15 490 :- så det blir spara ett tag då. Men den jag tänker köpa så småning om är nog Nikon D1300 systemkamera + 18-55 mm med Objektiv. Den kostar c.a 3 690 :- inte så farligt haha. Kan nog lägga upp en och annan bild sen när jag hittat mina usb-minnen haha.

5. Jag hatar ochdå menar jag verkligen hatar att städa.. Haha men vem gör inte haha. Nejmen jag brukar nästan alltid ha stökigt rum eller brukade har faktiskt börja sköta mig med det där mer och mer, vilket jag är glad över hehe!!

6. Älskar och skriva berättelser!!.. T.ex håller jag på med en story som finns i min gamla skola som lärare tyckte var jättebra som heter Branden. Håller på med en hemma på min gamla laptop som heter Release Me. Som handlar lite om komplex sex, killar m.m teenage stuffs you know!!

7. Jag det Engelska språket!! Har faktiskt även försökt lära mig lite brittisk Accent haha. Det har lyckats ett par gånger.. Men annars brukar man tydligen enligt dom lärare jag haft genom engelska höra att jag är svensk när jag pratar engelska!! Det är jättekul haha.

8. Jag tar medicin för sömnen.. Alltså sömnpiller har även prövat lugnande också. Dem pillerna jag tar nu heter Circadin och Melatonin. De "lugnande" pillerna jag tog förut hette Concerta och Strattera. Andledning till att jag tar/tog lugnande och sömnpiller är för att jag har ADHD och Atypisk Autism!! Dem flesta frågar vad är "Atypisk Autism" för något?? Det är en liten del av Aspergers Syndrom.. Dem flesta kanske har sett " I Rymden Finns Inga Känslor" .. Killen det handlar om har då Aspergers Syndrom.. Och nej jag är inte som han utan om man tänker att detta är Aspergers Syndrom : ---------- så är kanske Atypisk Autism ungefär såhär mycket av Aspergers : - . Så jag är inte något Aspergerbarn som man inte får röra haha.



- Sandra

<3

-

börja organisera mina kläder snart tror jag .. Hmm!? ;)

Sandra !! ...

hej alla, kom för ett tag sen. Var inne i stan med Sara, farmor och Dorian!! Åt lunch och köpte lite babykläder till barnen!! Mer än så har det inte hänt idag hehe. Sara och farmor är och hämtar Wilbur ifrån dagis just nu m.m Så jag är själv i huset!! Eller ja, Pepsi är ju hemma.. så inte helt själv. Har köpt lite frukt och en godispåse till tågresan hem ikväll!!
Åker ju upp Stockholm ikväll och skippar skolan imorrn!! Skönt sen att få sova ut lite. Ligger säkert. efter med plugget lite men det är bara och ta hem..Rigth!? ;)
- Sandra

godnatt!!

image description
image description
image description

Myys!!

hej alla, nu ska jag och alla andra mysa ner oss i soffan och äta lite frukt och dricka gott!!

Btw!! Blir jätteglad att statistiken blir mer och mer!! jättekul, kul att fler och fler vill läsa min blogg!! :-D


-sandra

Strålande väder!!

hej alla, var ett tag sen jag uppdaterade.. Jag sov i 3 timmar på dagen när barnen sov. Passade på lite sisådär hehe. Så nu har Sara kommit hem från GBG också. Så vi håller påoch fixar med maten nu. Ska äta lite ribbs, Mums!! Barnen sitter ute med farmor och leker i solskenet. Och solen ligger på bra med lite sköna briser då och då som stryker runt haha.




- Sandra

hemma igen!!

hej alla, vart en lång promenad idag igen haha. men nu kom vi precis innanför dörren och Wilbur gick ut på baksidan med farmor. Jag Dorian och Samuel är inne i köket. Snart ska vi säkert äta lunch eller så.




- Sandra

ut på promenad!!

ska ut på en promenad med Wilbur och Dorian Samuel och farmor!!

God Morgon!!

God Morgon alla, vaknade för ett tag sedan för att säga hejdå till Sara som skulle ber till GBG m.m så jag gick upp 7:15 typ... jättetidigt haha. och jag har ju inte heller skola idag eller imorrn!! Får se om jag går på Onsdag eller inte eftersom vi är framme vid Centralen 23.55 och jag kan inte sova hos min farmor eftersom jag varken har busskort eller remsa på mig.. så måste försöka få mamma och hämta mig eller något sånt!! och jag kommer oavsett inte vara hemma förenst 00,30 och då hinner jag bara sova bågra timmar gå upp o grejjer så vet inte om jag ska gå eller inte jag menar annars har vi ju studiedag torsdag och fredag. Men tror att jag stannar hemma på onsdag och kanske ta en sväng förbi nya skolan och se vad det är för människor som går där haha!!

mina änglar, söötungar!!

iPad bloggning!!

hej alla, bloggar ifrån iPaden.. eller ja, det är det ända jag bloggat ifrån men ja.. har inte mycket och säga hehe. men ännu en gång!! skriv bloggar och bloggtips bland kommentarerna snälla:)




-sandra

bubbelpool!!

hej alla, kom nästan precis ut ur bubbelpoolen hehe.  Jätteskönt! leker med Dorian och sara och farmor. Samuel är och handlar med Wilbur!!
- Sandra

Hemma ifrån sjukhus visten!

Hej alla, nu har Dorian äntligen fått komma hem igen. Han fick en hjärnskakning, fick ingen informstion om hur allvarlig den är men symptonen visade att det var en hjärnskakning han fick utav smällen. Han fick spendera natten på sjukhuset i Halmstad. Han kom hem för några timmar sen, men han är lite ur balans ännu, men han kryper, äter, skrattar och ler. Precis som småbarn ska göra!!
sitter i köket och fixar och trixar med farmors padda som hon fick i förtidig födelsedagspresent. Så jag hjälper henne med det mesta. Båda barnen sover just nu. Wilbur & Dorian.
image description
image description
-Sandra

Liten Deal!!

Hej alla, har avtalat en liten deal med farmor om att om jag hjalper henne med hennes ipad lar hon mig bas och disksnt pa piano. Salvklart gick jag med pa det haha. Men nu ska jag kolla lite blogagr tror ja och lagga mig framfor tv liten kanske !? Hehe. Btw, blir jatteglad av era sota fina kommentarer :) verkligen!!
Har ni nagra bra forslag pa bloggar m.m skulle vara kul och se lite andra bloggar hehe. Sicka garna in eran blogg band kommentarsfaltet sa slanger jagin en kommentar och checkar eran blogg eller ja din blogg!!
- Sandra

dorian min ängel !! <3

hej alla, min ängel Dorian är påväg in till halmstads sjukhus.. han är väl där nu tror jag. han ramlade ner i golvet och slog  i huvudet.. min ängel!! hoppas han lir bättre och att inget allvarligt hänt honom :'( ♥
image description
- Sandra

<3

image description
image description

Falkenberg nu!!

Hej alla, kom till falkenberg igar men fick ingen chans att blogga. Just nu sover barnen ich jag tar det lugnt dom vaknar nog snart tror jag.. Wilbur fick ett ryck och ville fanga spindlar idag, vilket jag inte ville men gjorde det.. Har san sjuk spindekfobi for stora spindlar som tur ar sa vart det bara sma!
Men nar jag skule byta om igar till mjukisbyxor och en slapp t-shirt sa satt det en stor spindel mitt pa vaggen och jag stelnade till och stog och stirrade, jag visste ju att den inte kunde gora nagot men det var hur den kom in i rummet som jag grubblade over!! Eftersom om en spindel pa ett par cm. kom in sa kan ju flera sana spindlar komma in... Bad samuel och ta bort den och han sa ett det troligtvis var den storsta han hittat/sett i nya huset!! Nej nu ska jag ta vara pa den lugna tiden och kanske satta mig ute i den skona varma solen och dricka lite Beo kanske?! ;) haha, nej men blogga kanske sen maste ta hand om mina angels nu!!
Kram
-sandra

-

Bilder

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_201056863.jpg" class="image">

Hemma!!

Hej alla kom precis hem ifrån skolan.. Ska packa inför Falkenberg nu och ringa farmor!! Skriver snart❤❤

-

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200953701.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200954037.jpg" class="image">

Åååååångest!!!!!!👎😱❤❤❤❤😜

Sho alla har lite ångest Haha.. Vet nämligen inte om jag ska färga mitt hår eller inte?? Var i Farsta idag med cilla och köpte en färg.. Men vet inte om jag ska använda den, gillar min färg.. Men ändå inte!! Vill men ändå inte färga haha!! 😔😃





-Sandra

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951961.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200951993.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952015.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3216766/images/2012/pic_200952014.jpg" class="image">

Morgon..❤❤❤

Godmorgon alla, vaknade för en timma sen. Har lite ont i huvudet haha.. Gör mig i ordning för skolan osv. Men ja.




-Sandra

soool!!

sho alla, älskar vädret solade ett tag idag och fick lite färg.
har inte mer och säga.. Ska typ träffa cilla idag om mamma kommer hem snart.  Annars vet jag inte vad jag gör.
Orkar verkligen inte med mycket nu asså, Att ingen kan lyssna eller förstå en. Åh, allt är så jobbigt. Verkligen skit. Orkar inte med mitt liv.
- Sandra

RSS 2.0