SNABBT - TRÖTT

Är hemma nu. Skriver imorrn med en bildbomb på valpisarna!

PUSS & GODNATT!!

BESLUTSÅNGEST!!!

hej sötisar!
 
Är hemma från en riktigt hektiskt dag. Gick upp en halvtimme/timme senare idag eftersom jag började senare. Vi skulle ju iväg och plocka svamp idag med klassen.. Så vi tog buss ifrån slussen mot älta o gick av vid hellasgården. Alla gick iväg förutom Birgitta som skulle passa våra saker. Så vi började vandra omkring i skogen. Och till slut gick vi lite vilse men hittade en massa svamp. Både giftiga och ätbara. Men iaf. efter några timmar kom vi tillbaks och tydligen så var ingen svamp tillräckligt fräsh för att bli grillad haha. Iaf. vi åt våran lunch och tog våra saker och drog oss tillbaka mot bussen. Sen efter det gick jag hem snabbt för att byta skor och tog sedan tunnelbanan till Skanstull för att gå till Åhléns där jag köpte en ansiktsmask. Efter det tog jag tunnelbanan till Medis och gick in på lidl för att handla någon hårsprey.
 
Gick sedan in på So for pets. Och det är det rubriken handlar om!
Jag ska nämligen ha prao snart och vet tre ställen jag skulle vilja praoa på. Men har bara en vecka!!
Så gick in och prata med dom om prao och veckan var ledig men tog risken och sa att jag skulle tänka på det.
 
För har nämligen hakat upp mig på friskis och svettis nere vid ringen. 
Någon som vet om man får praktisera där?? 
 
Och sedan. C.U.M  Clubwear är en såå sjukt cool butik. Bara snygga och sexiga kläder. Korsetter och underkläder och klänningar och skor. Åhh!! Ska fråga om prao där. Men måste vara snabb nu. Ska dit på tisdag tror jag och fråga om det. 
 
Har suuuuuuupermånga repetioner nu i den kommande veckan. STRESS-SCHEMA!!!
 

HEMMA!

Hej sötisar!
 
Är hemma nu. Danne står och gör i ordning middag, mys. Stekt Entrecote med potatiskroketter. Har varit på stan hela dagen eller ja eftermiddagen med Amanda. Vi snackade och hon skulle handla svarta dreads.
 
Gick även in en sväng på C.U.M - CLUBWEAR. ÅHHH, älskar affären. Prövade typ en kläning där som var rätt så öppen. Och sedan två korsetter. INGA BILDER PÅ DET!! Too private ;) Nej men dom var jättetrevliga där osv. Gjorde en deal med Amanda att vi ska handla lite där sen.
 
Ååhh prövade en jättesöt vit korsett. Är heelt käär i den. Men den var ett rent h*lvete att få på. :( Spikar och hakar och dragsko. Kostar dock 599 :- Men vad fan skiter i priset bara den får komma hem till min garderob någon dag. Haha, desperat? Yepp. ;) 
Prövade en röd med lite svarta mönster på. Eller åtmistone försökte. Den gick inte att få på sig. Den vart alldeles för tigth vid magen och höfterna. Jag är ju väldigt smal så jag borde ha fått på mig den skitlätt men nej nej. Skenet bedrar, i det här fallet kroppen bedrar. Haha ;) Amanda hittade några snygga underkläder och e söt kjol och en snygg röd tröja. 
 
Deras skor var skiitsnygga också. Känner att ett kreditkort utan stopp skulle sitta fint just nu. Deras affär skulle vara slut efter att jag varit där. ;)  
 
Har en liten suprise som kommer på bild snart på bloggen. ;) Yeah buddyyy! 
 
Aja ska börja packa ihop lite saker till helgen nu. PUSS!
 
 

Morgon - Skola

Morgon Sötisar!
 
Har precis haft NO prov och SO prov. 100 % på SO:on glaad chey. Men bara 73 % på NO:on. Aja, tar det lite lugnt just nu och skriver lite på engelska. Ska försöka bli klar så jag ta igen lite på matten. Idag ska jag träffa Amanda. Hon ska köpa ****** ;) säger sen haha. Har inte träffat henne på suuuuperlänge så det ska bli kul. Imorrn blir av till Ösmo. Aja, dagens outfit kommer sen. 
 
 
 

...

OUTFIT BABES!
 
Helgplaner!
 
Mamma åker till Italien, Venedig med Danne. Jag åker till pappa hela helgen. Myys! Sista gången jag ser valpisarna innan dom åker hem till sina nya hem. Kommer bli en massa bilder så stay tuned. På fredag ska jag på svampplockning med skolan.. Ush. Tar med egen mat eftersom jag inte äter svamp. Aja ska jobba vidare nu.
Skriver sen. 
 
PUSS!
 

Morgon - Skola

Morgon sötisar!
Sitter i skolan och pluggar engelska med en cola bredvid haha. Standard!
Bloggade typ inget igår. Men orkade inte haha. Men jag har påbörjat en *********** ;) . Säger sen när jag vet att jag vill fortsätta eller inte. Var där igår och pratade osv. Irrade runt haha. Nej men ska lägger snart upp en dagens outfit också. Berättar samt då helgplanerna.
 
PUSS!

STORY-TIME!

Hej sötisar!
Tänkte ta mig tid att berätta om helgen. Vi tog bussen till Härjarö. Alla var verkligen supertrevliga mot mig! :D
När vi kom fram lämnade vi väskorna och bäddade våra sängar. Sen satte vi igång att sjunga. Sen efter någon timma var det lunch och en paus och sen mer sång. Och så höll det på tills det var lunch och paus och efter middagen planerades en liten talangjakt in. Några uppträde med dans och sång och andra saker. Sen satt vi vid lägerelden allihopa och sjöng lite och hade det mysigt. Sen hade vi en "kvälls andakt". Och lyssnade på berättelser. Insåg dock då att jag aldrig skulle kunna bli en religiös person haha! Nej men sen så gick "barnkören" och la sig medans vi "lite äldre" fick stanna uppe osv. Så vi gick till lägerelden och sedan till våran lilla stuga vi bodde i. VI snackade och hade det trevligt tillsammans. Killarna gick typ tillbaka till sina stugor runt två-tiden på natten eller så. Och alla var typ jättetrötta osv. Sedan dagen därpå blev vi väckta kvart över åtta. Var skitseg på att gå upp. Låg typ kvar tills alla var iordning gjorda. Så käkade vi frukost och sjöng lite mera. Sedan var det städdags och sedan lite mer sång och lunch och sen hämta väskor och sätta sig på bussen tillbaka till stan igen! Iaf. Jättemysig helg. Starkt rekommenderat.

Nu ska jag äta något och sedan gå på min bandträning!

PUSS!

HERE WE GOOOOO!!

Morgon sötisar!
 
Uppe med tuppen idag jag. Igår hade jag ju friidrottsdag. Det gick relativt bra. Vi har någon prisutdelning nästa vecka. Men alla som gjorde fyra saker av typ fem sex fick ett presentkort på donken. Haha. Så typ mer än hälften fick det. 
 
Nu andledningen till att jag är uppe så tidigt? 
Brukar somna vid den här tiden på helgerna. Haha :) 
Nej men ska ju på det hära körlägret i Härjarö. Fattar inte att jag kom upp vid halv sju imorse. Aja ska äta något nu och sedan göra något eller köpa något till bussresan. Hoppas det inte tar allt för lång tid!
Har precis packat klart.
 
Vädret ser ju inte så kul ut men det får vi väl hoppas på att det blir bra sen. Inge kul om det ska regna.. :( Ska mötas utanför lokalen Norra Catarina´s körer sjunger i vid 8.15. Och sedan åka med en buss från antingen Högbergsgatan eller Folkungagatan vid 8.30 haha. Kommer säkert halvsova med musik på högsta i lurarna. Nej men eftersom jag lätt blir utttråkad så måste jag ständigt ha något och göra. Så ska lyssna på musik och ta med mig någon tjock bok hahah så jag inte läser ut den innan vi är framme. Och typ vanligt papper så jag kan rita eller något. 
 
 
 
Skriver snart igen. Med dagens outfit osv.!
 
PUSS!

FAN FAN FAAAAAAAAAAAAAAAN!

Morgon sötisar!
 
Någon mer än mig som satt vid tv:en igår och kollade på AIK? Hoppas det. Haha ;) . Dom spelade ju skitbra fattar inte hur dom inte kunde göra ett ända mål. Gör mig i ordning nu ska sätta på mig skor och gå till skolan. Men jag ska ha fridottsdag och tävling idag. Så kommer vara busyy. men ska gå nu!
 
 
Skriver sen.
PUSS!
 
 

Skolan!

Morgon sötisar!
Är i skolan och pluggar på. Ska strax gå på lunch osv. Skriver när jag kommer hem istället.
Idag är det MATCH!! Aik. Here we go!

LOOOOOOOVE!

Hej sötisar!
 
Är fortfarande i skolan. Tar det bara lugnt och sitter och dricker någon Powerking Added haha och gör lite research om religoner. Tänkte då att jag även skulle slänga in ett litet inlägg på bloggen.
Här skiner även solen. Skönt!
 
Fast börjar få lite höstkänsla nu. Löven har ju börjat falla ner ifrån träden och det blir allt kallare runt kvällarna osv. Dags att ta fram höstskor? Njaa, snart!
 
Känner att jag inte har så mycket fokus just nu på arbetsuppgifterna men gör så gott det går. Ska nog ta en liten rast och en nypa frisk luft. 
 
 
Skriver snart!
PUSS!
 

ENGELSKA

Morgon sötisar!
 
Tråk inlägg ifrån skolan nu igen då.Har engelska och läser och skriver osv. det vanliga. Är sjuukt trött. Men är nog inte ensam om det haha. Ska ha något mentorsamtal idag också. 
 
 
 Dagens Outfit:
 
 
Aja ni får ha en bra skoldag så skriver jag nog lite senare.
PUSS!

STUDIEDAG

Hej sötisar!
 
Har studiedag idag, Sovit länge men känner mig ändå inte utvilad haha. Kollar runt på datan och på någon skum film mamma satte på. Aja, har inga planer för dagen. Håller på och kollar på konfirmationer och ser ifall det finns någon kul.
 
Aja skriver snart.
 
 
 
 

...

Hej sötisar!
Sitter och äter middag och kollar på tv.

Körträningen Var bland det svåraste jag gjort. Alla var jättetrevliga och välkomnade. Jag har aldrig gjort eller sjungt nåt liknande. En riktig utmaning. Ska även på ett läger i helgen.

Har studiedag imorrn så kan sova ut imorrn. Har inga planer alls imorrn.

Igår gick jag runt på stan med mamma och Sebbe. Inte mycket mer än så.

PUSS!!

Helt Slut..

 

DÅLIG UPPDATERING!!

Hej sötisar snabbt inlägg nu. Skriver ikväll då allt är klart. Sitter i skolan nu och pluggar So - Religion - Kristendom och Katolicism. Skriver om gårdagen ikväll också men här får ni

DAGENS OUTFIT!

Snabb Inlägg!!

hej sötisar!
Städar för fullt just nu med mamma. Ska få lite gäster osv. Städat mitt rum. Vi lagar mat osv. Ska göra mig i ordning nu dom kommer om någon timma eller så!
PUSS!

FREEDAG!

Hej sötisar!
Kom hem för timma sen ungefär. Ska laga i ordning lite lunch osv. Som ni alla vet så var jag på Audtition igår. Och jag kom med. Vart jätteglad. Men det finns ett problem. Den krockar kulturskolan. Jag börjar mina sånglektioner 16.00 i Skogås och sedan åker jag intill stan. Och sen har jag egentligen Bandträning 17.50 i Skogås men Kören Cathrinorna som jag kommit med nu har också träning på måndagar 17.30. Vet inte vad jag ska göra vill gå på allt. Även fast det blir en jädra massa åkande. Förvirrad tjej. Aja skönt att det är fredag iaf. Ni får ha det så bra så kommer outfit och sånt lite senare. Btw. Råkade försova mig idag hhah. Kom en halvtimme försent :( Inte bra! Ska ej hända igen.

FREEE

ÖVAR!!

Hej sötisar!
Övar inför en audition jag ska göra idag. Skriver efter!
PUSS!!

Snabbt Inlägg!!

Morgon sötisar!
blir snabbt inlägg just nu. Är lite stressad ska börja gå till skolan om någon minut. Skriver snart. PUSS!!

Tråååååååkigt!!

Hej sötisar!
Är fortfarande i skolan. Har religion nu inte så kul men måste plugga lite eftersom det är prov på fredag!! :(
Längtar tills jag får gå hem och sova. Är så sjukt trött. Nej ush bara en timma kvar sen får jag gåå. Åh jag har försökt skriva klart min novell men det blir ju fan bara mer och mer hur mycket jag än tar bort!! Aja ska försöka fokusera nu den sista timmen. Skriver senare. PUSS!!

RESULTATET!

Morgon sötisar!
 
Har Engelska just nu och skriver på en novell om "friday the 13th". Snart klar haha! Mår inge vidare idag heller. Glömde ta en ipren innan.. 
 
 
Här är resultatet av slingningen!
 
Före :
 
 
Efter :
 
 
 
SKRIVER SENARE! PUSS!!
 
 

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!

Hej sötisar!
Nu är jag äntligen hemma. Puh, skönt!
Iaf. Vi skulle hålla på och hoppa längdhopp och höjdhopp på idrotten. I stekande sol. Men jag hade ingen lust med det så satt mest och kolla på. Till slut slutade jag och jag bytte om osv. gick till tunnelbanan och drog till farsta. Det jobbigaste av allt är väl att jag har haft huvudvärl hela jävla dan och det blir bara värre och värre. Och inte tänkte jag på att köpa någon dricka eller något sånt. Och när jag kommer fram till farsta ser jag Cilla stå där. ( http://cillalove.blogg.se/ ) Så hon följer med mig till HM medans jag kollar lite färg osv. Sen skulle hon iväg och möta upp en tjejkompis till henne. Sen skulle jag till Swedbank för att fixa o dona med kort och skit. Men dom hade stängt så gick jag emot tåget eller ja, tunnelbanan haha :) OCh det var en minut kvar så jag sprang upp. Huvudet dunkade. Och när jag sitter där helt lugnt haha så sätter en kille ungefär bredvid mig på typ högsta volym och världens jävla hårdrock. Inge kul de nej! :( När jag äntligen kom hem så ör det någon jävla parad som går på götgatan och då har dom sååklart ett band som spelar. Så ja folk stannade så pressa mig igenom haha. OCh trummorna lät ju inte liiite högt! Ush så skönt att vara hemma där det är tyst och lugnt. Ska kolla lite på tv och sedan väcka mamma och fixa mitt hår! Skriver sen. PUSS!
 
BTW!
Dagens Outfit
 


Jeans - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot
Linne - Cubus
 
 
 

ZINKEN!!

Hej sötisar!
Ska till Zinken och ha lite idrott nu. Ush fy och blä. I solsken liksom. Kommer dö haha. Efter det ska jag till farsta så detta blir sista inlägget på ett tag! PUSS!

TRÅÅK-INLÄGG!

Hej sötisar!
Nu blir det ett tråkinlägg. Sitter i skolan och har våran första och näst sista lektion. Matte.. Försöker vara lite positiv men det är svårt. Har inte mycket fokus nu heller. Sitter och ritar och snackar istället. Vi ska till Moskén klockan tio. Eller typ vid den tiden kommer inte ihåg riktigt. Jag glömde min sladd hemma så ni får dagens outfit och facelook när jag kommer hem istället. Skriver senare. PUSS!

...

Morgon sötisar!
Har inte sovit mer än typ 2-3 timmar inatt är skittrött. Hur fan ska det gå i skolan? :( Håller typ på att bli sjuk också. Kunde inte sova inatt kunde fan knappt andas. Aja, ska en sväng förbi farsta idag och köpa hårfärg. Resultatet ser ni ikväll! Ni får ha det så bra så skriver jag snart igen! PUSS.

Engelska/Religion/Matte

Hej sötisar!
Sitter och skriver på min engelska novell. Men har ingen fokus alls sitter och asgarvar åt allt!
PUSS!

Onödiga egobilder ifrån helgen!

BIIILDBOMB!
 
 







SKRIVER SNART!!


Dagens Facelook och Outfit




 

Skolan!

Morgon sötisar!
Är i skolan har precis börjat ska strax ha en genomgång i Biologi. Ska slinga mitt hår imorgon. Får se hur det blir. Säger inte om det blir mörkare eller ljusare än.. (Har inte bestämt mig än) ;) Iaf. Ska kolla min frontersida nu och fixa och dona lite grann. Skriver snart igen. PUSS!
 

DÅLIG UPPDATERING!!

Hej sötisar!
Glömde helt bort att skriva på bloggen igår!
Blir bättre uppdatering idag. Hade tänkt och kanske åka iväg eller gå på grönan men det är ju ingen som kan verkar det som :( Lite synd. Min granne gav oss vip åkband för att hon jobbade där osv. Så personen som skulle med skulle ju få typ gratisåkband. Kanske kan ta det i veckan eller så om någon kan. Aja, jag spelade typ bara piano igår och osv. Försöker just nu och lära mig Maroon 5 - Never gonna leave this bed och Moments - One Direction. Får se hur det går. Aja ska ta en dush nu, skriver snart! PUSS!

SATURDAYYYY!

Hej sötisar!
Vaknade i hyfsad tid runt tjugo i tio eller så. Hade lagt undan en tröja på HM igår som jag gick ner och köpte. Spontanköp men ändå haha. Skriver snart igen. PUSS!

GOODNIGTH BABES!

Skriver imorrn när jag vaknar:)
PUSS!!

Payphone Maroon 5 ft. Wis Khalifa

Hej sötisar!
Har precis lärt mig. Payphone på piano. Svår men kul. Tog c.a 2 timmar haha. Diskant och bas. Hittade en jättebra tutorial på Youtube. Vet att jag skulle skriva direkt efter jag kom hem ifrån skolan men jag gick med Emelie och Noor för dom skulle kolla på kläder så jag följde med dom ett tag. Sen skulle dom hem. Och jag fick idén att lära mig den låten så ja. Nu kan jag den . Lite småsaker jag övar extra på!

PROOV!

Hej Sötisar sitter i skolan och ska snart ha Biologiprov. Just nu har vi lite engelska och matte. Och ja vi har datorer på lektionstid för att arbeta eller lyssna på musik. Men dem flesta är ju inne på facebook och bloggar osv. ;) Aa nej ska göra klart en stencil jag nyss fick. Uppdaterar snart igen. Slutar 11.30 idag. Myyys! Kanske blir grönan sen också? Depends on the weather!! Får se. Kapten Röd är ju där ikväll. Iaf. Skriver snart. PUSS!

Funderar på att färga lite blondare?

Hej sötisar!
Har lite beslutsångest nu. Saknar mitt blonda hår lite grann men vet inte om jag ska färga eller inte? Eller kanske slinga lite eller så. Vad tycker ni? Jag vet inte. Ska kolla lite bilder och se om man kan hitta någon bra. Annars kan jag kolla med frissan mitt emot o se om hon har några förslag!

Skoooolan!

Sitter i skolan och tar det bara lugnt dunkar musik och snackar!
Skriver när jag kommer hem. PUSS

Skolan - Religion

Hej sötisar!
Som ni kanske har märkt håller bloggen på och fixas hela tiden. Har ny design och en ny header på G. Vet inte hur resultatet kommer se ut, det är en kompis som gör den åt mig. Så snart är allt klart!
Just nu sitter jag i skolan och har religion. Vi håller på med Islam osv. vi ska till Moskén här i stan någon dag på studiebesök. Nej nu ska fixa lite fakta haha. Puss skriver senare!

Ny header på G!

Hej sötisar!
Håller på att fixa bloggen lite, får se om det fungerar. Är inte så duktig på att fixa alla stilmappar o skit haha ;)
Får be någon kompis och göra det! Jag skulle ha lagt upp en massa bilder men har inte kunnat överföra bilderna till datorn. Har inte hittat sladden tills nu! :( 
Idag har väl inte så mycket hänt. Varit i skolan osv. Har bestämt att betygen ska bli trippelt så bra. Det är pepp som gäller haha! 
Till exempel det ämnet jag har svårast i är ju matte. Kommer få ett rent h"lvete med den. Det har ju börjat helt okej. Gäller att få godkänt i det haha. Får jag inte det kommer jag bokstavligen lacka sönder! 
 
Höll på att lacka ur totalt på min lärare idag haha. Vi skulle till Zinkensdamm för att ha friidrott med Bågen och Drakenskolan. Så skulle jag in o byta om. Och det regnade ute och jag hade ingen lust alls att springa runt och stöta kulor och längdhopp i det vädret Så ja, jag tog till en liiten lögn haha och "Jag hittar inte mina mjukisar" . Min idrottslärare var ju skitlack. Jag vart så jävla irriterad av att lyssna på honom sitta och skälla ut två andra tjejer i klassen för att dom hade sina mobiler i typ fickan. Så tillslut sa han att jag emelie o noor skulle få frånvaro och kunde gå, så påväg ner så stoppade min lärare mig och sa typ " Aa, nästa gång får du ta med dig dina kläder och inte ta så lång tid på mig". Jag vet inte vad det kom ifrån men jag stog och skrek åt han att jag inte kunde hjälpa att jag "glömt" mina kläder och att jag var så jäävla irriterad. Så svarar han lugnt och säger " Jag förstår det" Oc jag fortsatte med " Jag orkar inte prata, jag kan inte prata." Och gick därifrån och ner vi gått en bit på vägen så började vi asgarva. Hahah.
 
Ja, så det kan gå!
Nej ska vara social mot min syrra som kom nu ifrån Linköping!
 
 
Gammal bild ifrån i julas!

Amina's Place..

Hej sötisar!
Sitter hos Amina och kollar "Awkward" haha. Mysigt, vi ska typ göra lite lunch osv. nu. Men vi har tagit en massa olika bilder sen som ni får se när jag kommer hem. Ush jag har läxor också. Ush fy o blä inte kul alls!!

Aja jag skriver när jag kommer hem.
PUSS!

RSS 2.0