Nej förfan!

Nu får det fanimej räcka!
Skolan har fuckat upp min hjärna totalt haha. Allt jag tänker är, Plugg, plugg och plugg. Braa betyg tack! ;) Har inte bloggat på gund av det. Dålig ursäkt men den är faktiskt sann! :O Ush nej men har varit och handlat med min kära farmor idag, handlade för 800 :- typ. Hehe, Nej men nu väntar jag på att Amina ska komma hit. Haha vi har försökt nå varandra hela dagen utan att lyckas någon av oss förs nu! ;) Så antingen kommer hon med tunnelbanan eller får skjuts av mamma ? Dunno yet. Aja skriver mer snart med bilder på kläderna jag köpt hehe! ;) Puss Babes!

Hm.. maybe? ;)

Funderar myyycket om jag ska ta tungpiercing eller inte? ;)
 
Skulle jag passa i det? Har ingen aning haha!
 
Jag har kollat upp flera piercings jag tyckt helt okej osv. 
 
Men jag skulle aldrig kunna tänka mig att göra något sånt här!? :O
 



Varför!? Vem vill gå runt med så många märken osv. nej ush!? Men det är min åsikt om det hela haha ;)
 
Piercings jag ska/vill/tänkt på att göra är dessa!
 
Ska göra det snart, med en kompis kanske! :)
 
Vill göra, men är lite osäker än haha!
 
Tongue Web Piercing, haha, inte för att den skulle synas mycket men vet inte, har tänkt jättemycket på den haha. 
 
Tragus! Denna ska jag göra, vet dock inte när men den ska bli gjord! ;)
 
Cheeks, något jag tänkt på haha!
 
En indrustial har jag också tänkt på! ;) Hm.. får se haha.
 
 
Aa nej är skittrött och jag veet har inte bloggat bra de senaste dagarna, men fullt upp i skolan och på andra håll. SKriver imorrn!!
 
Puss, Godnatt Sötisar!
 
 
 
 
 

Inte Orkat Blogga..

Morgon sötisar!
Har itne orkat blogga sen i helgen, har haft fullt upp. I Söndags åkte vi till Heron osv. sedan släppte pappa av mig vid Tumba där jag tog pendeln hem. Kom inte hem förenst vid tio tiden så mamma var ju inte glad haha. Men ja, och igår var det skolan och det blir nu också.
 
Ska försöka blogga sen!
 
Gammal bild när jag hade lugg! :)
 
 

*INGEN RUBRIK*

Hej sötisar!
Har äntligen hittat en liten data jag kan andvända nu. Idag, har jag varit i skolan förstås osv. sen drog jag till Nynäs och mötte upp Simon och tog det lugnt och spelade minigolf osv. Tills vi bestämde oss för att dra hem. Fick inte tag på pappa heller så jag tog bussen inga problem med det! ;) Och när jag gått halvägs hem till gårn' från bussen så kommer pappa åkandes med Dennis, Javid och Kerstin. Vart lite förvånad men hoppade in i bilen. Annars har det inte hänt något direkt, vi åt middag och myste framför tv:en bara. Men nu sitter jag i lägenheten med Dennis, osociala mot varandra med varsin dator hehe! :) Finns inte mycket mer att skriva om, Dennis har fixat taklampan och en massa annan el. Duktig bror man har! ;)


Skriver sen!
PUSS!

FREDAG!

Morgon sötisar!
Orkade inte skriva igår, men vi var ju vid Eriksdalsbadet och bada och höll på livräddning med dom här dockorna osv. Kul. Idag är det skola som gäller och sedan Nynäs!
Hinner inte uppdatera mer idag tror jag, men då blir det imorrn eller övermorrn. No worry! ;)
 
Ja, ska äta något och sedan dra mig emot skolan så jag får det gjort!
 
 

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!

Hej sötisar!
 
Var ju vid drottningholm med nya klassen idag. Helt okej, tråkig guide men annars var det bra. Vi gick runt och tittade. Har inte så mycket och berätta, jag gick hem direkt och la mig i soffan och råkade somna haha. Typiskt jag!
 
Imorrn blir det att fara iväg till Eriksdalsbadet med klassen och bada lite. Kommer säkert vara jättetrött efter det också. I helgen blire antagligen att åka ut till Nynäs och göra lite saker! 
 
Aja, har inget kul att skriva om så skriver senare eller imorrn.
 
 
 

DROTTNINGHOLM SNART!

Morgon sötisar!
Som det står på rubriken så ska jag och min nya klass till Drottningholm idag på en guidad tur. Får se hur det går och blir. 
Håller på och gör mig i ordning nu iaf. 
 
Okej lite om igår!
Jag kom dit då jag skulle osv. hälsade på mina nya lärare och satte mig ned med rektorn och en resurslärare och pratade lite grann. Sen fick jag lite papper där jag skulle berätta lite om mig själv. Sen var det mest prat om hur jag ville jobba i skolan. Vad jag behöver och hur jag kan ha det som bäst. En massa sånt. Sen fick jag gå. Och nu idag blir det dagsutflykt eftersom dom håller på att byta ut fönsterna i huset skollokalen är i.
 
Så nu vet ni vad som hände igår. Har inget mer och skriva just nu, Skriver när jag är hemma igen!
 

Trött!

allt gick bra dag, var inga andra elever förutom jag. Skriver mer om det imorrn. Är för trött just nu!
 
PUSS!
 
 

Trött!

Morgon!
 
Vaknade fem i sju idag. Hade tänkt och gå upp vid åtta men nej det blev ju inte av!
Är fortfarande nervös haha. Det är c.a 4 timmar kvar! :( 
Vill inte börja skolan ännu.. Men orkar inte ha mer sommarlov heller!!!
 
Har roliga nyheter iaf. Tindra har sina valpar nu. 10 st. vart det, 6 killar och 4 tjejer. Dom ungefär den 15 aug. och började ungefär mitt på dagen och slutade mitt i natten. Och alla var friska och ingen dödfödd eller så!
 

Aja ska göra mig i ordning nu, Skriver sen

PUSS!
 
 
 

FINLANDSKRYSSNING/MARIEFRED

Hej sötisar!
Kom hem igår ifrån Mariefred. 
 
Men det kommer vi till!
 
Skulle på Finlandskryssning med mamma, Danne och Sebbe i tisdags. Jättemysigt. Vi gick på båten runt halv fyra eller så. Så vi lämnade våra saker i hytten och gick direkt ner till Tax Free affären, bara mamma o Danne som handlade. Jag gick bara runt och tittade och sebbe kunde inte bestämma om han skulle köpa något eller inte. Iaf. efter det gick vi runt och kollade runt haha, gick upp på däck o mamma och Danne tog en öl och jag o sebbe körde lite minigolf.Sebbe började spela direkt han såg en spelautomat. Så vi spelade en del och sedan gick jag till hytten och bytte om och sedan gick vi ner till buff'én och käkade. Var nog högljudast haha. Mamma Danne och Sebbe satt och skämtade och asgarva hela tiden. Jag satt i telefon med Amina och vi asgarva åt en massa med. Sen gick vi till "Antlatins" och kollade på slutet på någon show dom hade. Sen åkte vi upp till "diskot" och tog en drink. Kollade på finskarna som sjöng. Haha, jag sjöng inte, ångrar det lite haha!
 
 
Sen på onsdagen så gick vi av i hamnen och tog en taxi till "Sea Life". Vi tog en toast innan men det var typ bara något konstigt avlångt bröd med currykyckling i. Man kunde knappt hålla i den den bröts av hela tiden haha. Men resten var jättemysigt. Sen när vi kom tillbaka skulle vi upp till polerna där men dom hade problem med någon pool så vi fick vänta i 2 timmar så jag o Sebbe tog lite skämtbilder så länge och sedan gick vi till hytten och hämtade mamma så badade vi ett tag.
 
 
 
När vi kom fram till Stockholm så tog vi en taxi hem till Mosebacke, och packade om. Jag var jättetrött mamma och Danne med så dom gick o la sig och sov någon timma. Jag somnade framför tv:en och blev väckt av Sebbe haha. Sen satte vi oss i bilen och åkte mot Mariefred. Vi stannade på vägen i Södertälje och åt på donken och fortsatte sedan. När vi var vid Mariefred så såg mamma att en trollslända fastnat i vindrutan så Sebbe och Danne petade bort den, haha Danne jagade mamma med huvudet som lossnade. Sen har vi inte gjort så mycket, fiskat, badat och myst. Åkte in till "stan" och handla lite grejjer det slutade med att vi hamnade i Strängnäs haha.
 
Ja, och idag har jag tagit det lugnt. Gick ut med mamma och Sebbe och mamma handlade lite saker till sebbe och jag handlade ett par vita converse! 
 
 
 
 
Är nervöös för imorrn i skolan. Hoppas det går bra. Börjar 13.00 och slutar 15.00 så kan typ gå upp vid 10-11 tiden. Aja nej ska börja göra mig i ordning och lägga mig haha! '
 
Skriver mer imorrn!
PUSS!
 
 

ÄNTLIGEN!!!

Har försökt att fixa Internet hela tiden nu. Och det funkade o tisdags lite grann men sen har det inte funkat. Åh blir så sur!! Men nu funkar det. Jag är snart tillbaka i stockholm om några timmar. Vaknade faktiskt självmant 6.50 idag. Är lite trött men har iaf. Klätt på mig och är påväg till frukosten med mamma danne och sebbe. Får se om dom har något ätbart
skriver snart!

Eriksdals

Hej sötisar!
Kom hem för ett tag sen ifrån eriksdalsbadet med mamma och Sebbe. Mysigt.
har också hämtat gitarren, superglad haha!
Just nu ligger jag i soffan och tar det bara lugnt. Ska fortsätta packa idag också det sista osv.

Aja skriver senare!
PUSS!

Packar...

Here we go.. Suttit o valt ut kläder idag och börjat packa smått tills på tisdag. Ja, och snart börjar skolan, ush. Nervöös som fan haha. Det går antingen åt helvete eller så går det jättebra. Fast jag börjar 13.00 på min första dag och slutar 15.00 hehe. Men börjar 8.30 dom andra dagarna så jag kommer en halvtimme innan alla andra slutar typ? :s :o
Iaf. nej jag vet inte hur jag ska göra haha.

Aja skriver snart!
PUSS!

Morgon....

Hej sötisar!
Kommer nog bli en dålig update idag, har inte mycket att skriva om. Ska packa ihop allt idag. Har precis precis fått igång vårt gamla ps2 haha. Vi har inte köpt 3:an än men men det funkar med 2:an med. Så just nu sitter jag i soffan med sebbe o spelar GH haha. Har inte spelat på ett bra tag så det blir kul att se hur det går ;) brukar vara relativt bra
Skriver snart
PUSS!

...

Aldrig så ofokuserad i mitt liv!

Sho sötisar!
Vet inte varför.. Men jag har varit skitskum idag :O
Skulle spela in när jag spelade piano sjöng till och jag sjöng fel o spelade fel på låtar som har samma ackord hela låten ut osv. tillslut började jag se jättesuddigt o grejjer vet inte vad som hänt.. Det skummaste av allt jag har inte varit hungrig på hela dagen.. Vaknade gjorde mig i ordning lämnade in gitarren och sedan kollat upp lite ackord och låtar jag ska lära mig och sedan åkte jag mot Vendelsö för att hämta lillskiten och efter det dog typ jag? Min mamma har varit lite orolig också och hela tiden "Du måste äta Sandra! ta en macka eller något!?" men nej har ätit lite pommes och chicken bits inte mer än så.. :O Blir fan själv orolig har inte känt av den här känslan på några år nu.. Vill inte gå ner i vikt igen. Eller så? Undrar om det kan vara någon skum bieffekt på mina sömntabletter? :O Nej ska tvinga i mig något nu bara för att jag måste haha.
Skriver imorrn!

PUSS!

Gitarren inlämnad vad ska jag nu göra? ;)

Hej sötisar!
Nu är gitarren inlämnad ska hämta den efter 12 tiden på måndag. Längtar tills jag kan spela på den och på piano och sätta ihop det på datan. YEY! Aja dom tyckte att jag skulle betala 200 :- till för att köpa en stämapparat. Men nej det tänker jag inte! Den liknar en liten gps och jag kommer tappa bort den direkt. Säkert ett jättebra och praktiskt föremål till min kära Landola men nej den skippar jag nu. Om den skulle behövas får jag köpa den i efterhand men inte just nu. 
 
Min kära muppiga lillebror Sebbe kommer hem till stan idag så ska tillbringa lite tid men den lillskiten haha :) 
Måste börja packa också till Helsingfors och Mariefreds. Yey! Småtaggad men det kom från ingenstans o nu är det spikat och sen så börjar skolan får lite små panikattacker när jag tänker på hur sommarn varit i år. Planerar omedvetet min sommar redan i vintertid. Måste sluta med det. Vill kunna veta att jag inte har ett piss o göra ena dagen och en massa ärenden haha den andra. Men nej MÅSTE SLUTA PLANERA!!
Såhär kommer väl nästa sommar se ut...? 
Nej nu räcker det!
 
Btw! lite onödig men viktig fakta haha. Min kära hund Tindra får sina valpar om vilken dag som helst! Är jättenervös haha. Det är hennes tredje kull nu. Men vi har ju lilla Fiddeli som kommer näst på parningen. Vi har ju en kennel hos pappa. 
 
Klicka in på länken här så får ni se förra året o förr förras kull och lite bilder på mina hundar haha. Fiddeli, Truls, Trinda.
 
www.tollarangens.se
 
Så är ni intresserade av att skaffa en Tollare så är det bara höra av er. Vet inte hur stort utbudet blir i år. Hon fic 8 st. första året sen 9 förra med en dödfödd så 8 dåra. Så nu får vi se hur många hon får i år. 
 
Aa nej nu ska jag hitta något att göra, så bloggar jag lite senare!
 
 
 
 
Uppdaterar sen!
 
Puss!
 

Vart inte som planerat..!?

Tänkte gå och lämna in gitarren igår men fick för mig att det var lördag igår haha? :O så jag kollade upp öppettiderna och då stängde dom såklart 15.00 och klockan runt halv sex när jag kollade upp det och vart skitsur... Men så kom jag på vid typ tio tiden att det faktiskt var fredag och jag hade hunnit lämna in den eftersom dom stänger sex då. Nej nu ska jag göra mig i ordning och gå ner och lämna in gitarren.

Skriver snart!
Puss!


Don't Know What To Do!

Dagens Planer? None. 
Kanske fixa gitarren? tar typ en timma eller så? får se.. Min syrra kom spontant upp till oss igår och åkte tidigt idag för att typ åka någon Road Trip eller så? Så hon väckte mig typ vid 9-10 tiden och sa hejdå och jag somnade om på några sekunder efter det. Men hon skulle komma upp nästa vecka kanske till Mariefreds. Aja, vaknade runt halv ett av att mamma kom in och sa hejdå för att hon skulle till jobbet. Ensam  tills typ 20-22.00 idag. Mys men vad fasiken ska man göra? Nej går nog och fixar gitarren. Värt det säkert, kostar ju typ bara 240-300 kronor. Aja ska göra mig i ordning iaf. sen får vi väl se vad det blir av med dagen. Blir väl en massa pianospel säkert haha. Men har ju börjat lära mig " My Heart Will Go On" och kan introt och lite av versen än så länge. Bas och diskant då. Men jag är jätte envis och har inte det största tålamodet. 
 
Btw! Fick en liten chock när mamma ringde och berättade för mig om att min nya skola (Distra ISR) att dom ville att jag skulle börja en vecka tidigare än alla andra. Den 15 Augusti. Men tur nog så har mamma sin semestervecka då och sa att det inte gick så jag börjar den 21 Augusti istället. Inte långt kvar. Och ja jag är lite nervös för om som går där har ju redan gått där i minst ett år eller så. Så jag är nykomlingen haha. Det här året är bara till för studier. Ska få upp mina betyg nu, eller snarare jag MÅSTE få upp mina betyg eftersom sen kommer Gymnasiet och jag har inte bestämt mig riktigt ännu vad eller vart jag ska gå? Sitter och tänker hela tiden och söker upp utbildningar och ungefär hur mycket man tjänar osv. Men fan vad det är jobbigt! 
 
Nej uppdaterar snart!
 
Puss!

En natt blev till två nätter!

Sho sötisar!
Är hemma har varit det några timmar nu, hade det mysigt på grönan, inga bilder därifrån tyvärr men ändå vi gick i spökhuset men vi gick med två småbarn o deras mamma så det var inte lika läskigt då haha. Såg typ två spöken ena ungen typ grinade o den andra skrattade haha. Men iaf. vi kom dit vid 12-13.00 och drog oss hemåt till henne vid 18-19.00 tiden typ. Och vi bad hennes mamma beställa pizza åt oss som vi hämtade sen och handlade läsk och drog hem till henne och käkade. Sedan drog vi ut och träffa en killkompis och jag dampade lite smått sen för dom fick en kille komma senare som jag varit sur på, inte fan vet jag varför men hade väl andledningar förut till det. Så vi snackade lite med han sedan drog vi hem och åt och höll på med våra mobiler haha! ;)
 
och sen dagen efter så drog vi ner till centrum och kollade kläder köpte en parfym osv. och hon kollade lite kläder hon med. Sen drog vi hem till henne och sminkade oss för vi hade tänkt och ta en massa foton men det blev inte av för vi drog ut och träffade samma kille igen.. osv. sen drog vi hem och spelade COD med Simon och Oliver. Och dom var ju roliga att spela med.... hann inte gå en meter innan man fick en hund på sig eller ett flygplan som sköt ner en eller att dom var bakom en eller så haha! Får träna på det.
 
Aa nej men idag så gick vi upp tidigt typ fem i tio haha. Så vi gjorde oss iordning och drog in till stan med hennes mamma och hon handlade jeans och ett par byxleggings eller ja. Och jag köpte ett par jeansleggings. Prövade ett par vita typ läderjeans eller syntet eller så vet inte riktigt Aja såhär såg det ut!
 
Dom vita syntet/läder jeansen.
 
 
 
Och mina jeans leggings
 
 
sen lyckades jag utan medvetande tydligen riva upp ett sår jag har på mitt högra ben när jag satte på mig mina vita jeans och sjäääälvklart så börjar jag blöda så fick ju en röd fläck på mina byxor vid knäet. Fyfan! Har nästan fått bort den snart med diskmedel och iskallt vatten! 
 
Makeup this Weekend! Såg mycket bättre ut irl. men tog med mobilen så fick ingen bra fokus eller så!
 
 
Sen när jag kom ifrån så drog ner till HM och köpte en skitsnygg skinnjacka (bild kommer imorrn) och min syrra som tydligen spontant kom upp till Stockholm ifrån Linköping men iaf. hon tyckte jag skulle köpa en likadan till henne eftersom hon inte hade kontanter och bara låg och degade på soffan med mamma. Men jag sa nej så jag tvingade upp henne ur soffan och ut men hon tyckte den var förkort för henne och sen hittade hon en på carlings men den var för dyr tyckte hon och så drog vi till gina men där fanns det inte i hennes storlek i svart utan i vinröd och det ville hon inte ha. Så vi gick till Bikbok och hon hittade en men den var slapp i ryggen så hon sket i den men hon spontan köpte två klänningar istället haha. Ja och sedan fick hon portkoden och jag gick ner till Filmkedjan och köpte godis åt mamma och sofie, jävla lata haha! Aja, kom hem med typ halvt kilo godis :O haha inte planerat.
 
 
Nej, nu ska jag ta en snabb dush haha! 
 
Puss!
 
 

TIDSINSTÄLLT!!

Hello Babes! Nu har vi käkat och åkt några saker här på grönan osv. men jag bloggar lite senare troligtvis annars bloggar jag imorrn när jag kommer hem! 
 
 
Puss!
 

Here we go!! ;)

Sho alla, äntligen på bra humör haha. Nu är det såhär va att jag kommer inte blogga så mycket idag, ska till Tandläkaren 9.30 så ska börja röra mig mot tunnelbanan nu men efter det möter jag upp en kompis o vi ska vara på  grönan o sedan dra hem till henne! Mysigt ;) Ska träffa lite andra kompisar också när man ändå är där :) Aja mer detaljer sen. 
 
Puss!
 
 
 

Allmänt irreterad...

Having bad day? yes!
I think to much and put myself in a bad mood..
flippar ur smått, eller smått... stoort rättare sagt!

orkar inte skriva om det heller eller något just nu!

byebye xoxo -.-'

Redan fredag!?.. :O

Såg det nu på datan.. Känns inte som det. Då kanske man ska fixa någon bra film och bara mysa ner sig i soffan eller så.. Hmm.. 
Längtar tills jag är 18.. som många andra haha. Kunna göra som man vill, bara 3 år kvar. ;) 
 

Rain...

Ush vilket ös det kom för ett tag sen.. Forsade ur rännorna ut på innergården. Men nu skiner solen så det är ju bra. 
 
 
 

Morgon..

Mitt internet funkade inte igår inte tv:en inget.. Fick sån damp när jag satt och koppla från internet och anslut igen.. Satt och kollade på film på datan istället... Burlesque haha. Sen tvingade jag mamma kolla på Hachiko med mig. Och hon grät... Inte jag förvånadsvärt men jag har sett flera gånger också. Det är sevärd film.. Men sorglig!
 
Aja, har inga planer för dagen alls... Men aa lär väl kanske dra ut kanske eller så.. Har inget att skriva om!
 
 

Hemma Igen!!

Hej sötisar!!
 
Nu är jag hemma vart längre än väntat för vi åt mat också.. Donken haha.Nyttigt! ;)
 
Nej men jag var nära på att köpa en bikinitopp som jag hittade eller ett gult linne som hade snygg rygg!! Men gjorde inte det haha.. Men vi gick ifrån Gina, Hm, Carlings affärerna precis nedanför Svartensgatan till Ringen med ett snabbt stopp vid Skrapan! Mysigt! Cilla köpte en byxdress , jättesöt! ett par rosa shorts jag hittade till henne och ett likandant Blå/Vit randigt linne som jag köpte igår med mamma. Som sagt det ända jag köpt idag är mat.. Hämtade fler Foundation prover med cilla haha. Har faktiskt på mig "Medium" nu.. Den var lite blek för mig så fick ha lite puder på med.. Men annars var den bra.. 
 
När jag följde Cilla till tåget var det 4-5 killar i typ 13-15 års åldern som lekte runt på fontänen påväg till Stockholms Södra och när dom såg oss följde dom efter haha tills godisaffären och när jag sa hejdå till Cilla och skulle gå tillbaka då går en av killarna emot mig.. Jag hoppade undan och gav alla en sur blick haha.. 
 
Men jaa.. Jag ligger i min säng och försöker få igång min tv.. Min box har hakat upp sig och fått signalfel och skit.. Jättestörande haha.. Det har varit väldigt bra väder idag också. Tummen upp!! ;) 
 
EN Bikinitopp från Twilfit..
 
 
 
Uppdaterar snart! Puss!
 
 

OUTFIT OF TODAY!!

Here we go!

 
Älskar tröjan!!
 
Jeans - Gina Tricot
 
Tröja - Turkiet
 
 
Ha det bra nu sötisar nu ska jag gå mot stationen och möta upp Cilla!! Puss

Morgon.. Dagens Planer

Ska göra mig i ordning och sedan möta upp Cilla vid tåget för hon ska handla lite kläder osv. ;)
 
Skriver snart!!
 

RSS 2.0