Dålig Uppdatering.

Rubrik ↑
Sitter i skolan och har engelska tråkar vid facebook. Läraren bryr sig inte så ja..
Jag har inte orkat blogga som vanligt.


Men nu ska jag snacka lite english osv.






- Sandra

Sur..

Brååk. Berättar inget mer.


Är skittrött och ska strax gå o lägga mig.. Har inte någon ork att blogga ibland vilket man märker !?

Sitter och lyssnar på Glee - Hey Soul Sister. Tycker om den bättre än orignalet. Jag ska måla mina naglar snabbt osv. Vet att header är helt fucked up. Men ska fixa det.. Det är designen som krånglar..


Ni får ha det så bra!!




- Sandra

Dålig Uppdatering.

Jag har varit trött och inte orkat att blogga. Förlåt. Jag har inte kunnat sova på jättelänge nu.. Ddet påverkar allt. Mitt beetende och allt. Men ska försöka sköta mig bättre nu.


Jag ska till en doktor idag och snacka om sömnmedicin om det finns någon annan jag kan ta eftersom jag nu för tillfället inte tar någon. Så jag hoppas att det finns någon jag kan pröva. Det komemr bli min tredje då..


Jag ska vara där vid 11 så jag åker runt 10 tiden och möter mamma så går vi dit tillsammans.
Men jag tänkte att jag skulle gå den lilla studen i skolan som jag kunde men jag är jättetrött och alldeles yr.. Så nej ingen skola nu på morgonen men sen går jag nog om jag känner mig bättre..




- Sandra

Vart med Cilla & Sebbe

Var i farsta med dom idag. SKitkul, köpt ett par sommarskor. Eller ja när vintern försvinenr ska jag nog kunna andvända dom. Det är platåskor. Från Din Sko. Sedan har jag köpt lite kläder ifrån cubus. Pic's Comin' up.





Nu ska jag ta fram kameran och fota lite. Hörs sen.







- Sandra

FRÅGESTUND!!!

Har frågestund tills kvart i elva så fråga på! Antingen via mail eller kommentarer.
Mail : [email protected]
Annandagen. Tränar lydnad och freestyle med min farmors hund Tracy. Back then. I was a blonde.
AJA FRÅÅGA PÅ
- Sandra

Är hos Cilla!

RUBRIK.
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat.. Men jag är hos Cilla just nu. Dunkar musik på spotify osv. Det vanliga haha!!
Jag hoppas att jag kan blogga lite sen.
CILLA ÄR  VÄLDIGT DESPERAT PÅ ATT SKRIVA PÅ SIN BLOGG HAHA!!
- Sandra

Sent inlägg..

Har inte kunnat skriva något idag. Jag vaknade sent och hoppade in i en dush. Sedan sminkade jag mig osv. och gick till mig barndomsvän Amina. Eftersom vi har vår lilla "JULKLAPPS-GREJ" Så höll vi på med det. Vi gjorde även något hon sett på tv. En spargris. Men dom bilderna får ni se imorrn.
Jag har en glad nyhet. Jag hoppas det faktiskt blir så. Min mamma funderar på att flytta in hos hennes nya kille Dan eller Danne som vi kallar honom. Han bor inne på söder vid mossebacken tror jag det var. Nära till tåg och allt. Mamma frågade mig om jag skulle vilja det. Jag svarade givetvist ja. För jag menar.. Vem vill inte på det mer lugna söder. Han bor i en trea vilket egentligen är för litet för oss men det ska nog funka. Men jag hoppas att det blir så. Vill inte bo i skogås längre. Bott här i nästan hela mitt liv. Mamma med. Så vi har definitivt tröttnat och vill komma bort från vårt lilla skrumpna radhus haha. Nej men om ungefär c.a 2-3 veckor så är nog dannes renovering klar, och då så ska vi kanske börja vara mer hos han och känna hur det känns. Eftersom han bor nära mammas skola så innebär det att jag måste fixa busskort för att kunna ta mig till skolan. Så jag ska prata med dom. Men jag tror att vi börjar med en helg. Fast det vet man ju aldrig. För mig spelar det ingen roll faktiskt. Han bor lite trångt men mysigt. Men ja. Vi får se hur det blir. Men mamma är ju lite sugen och Danne har ju sagt själv att  han vill att vi ska vara mer hos han osv. Får se om mamma och han tar det till det nästa steget och att vi flyttar in hos han. Det skulle verkligen vara urmysigt. Plus att det är ju söder. Så jag kan ju alltid gå ut och äta med någon polare om jag nu vill det. Jag har nära till "Skrapan" tror jag det var. Så har man tråkigt någon dag efter skolan då kan man ju ta en sväng i köpcentret haha. Nej nu ska jag nog kolla runt lite snabbt på datan och sen skriva lite och sen försöka sova!!! Det är ju faktiskt skola imorrn. Men ni får ha det så bra så länge så skriver jag imorrn.
Kram!!
-Sandra

Dom finaste som finns!

Tänkte göra ett inlägg om några av mina mest äkta tjejkompisar!



Olivia Krasa!

Känt i snart 3 år nu. Underbart fin vacker, Helt UNDERBAR! Vi har haft det jobbigt men oavsett vad det handlat om så har det alltid löst sig. Vi finns alltid för varandra. Hon är som en syster för mig. Vi har dragits isär mer och mer under 2011 men det blir bättre. Jag är sjukt glad att jag har henne vid min sida!



Bild ifrån 6:an.



Cilla Lundgren!
Skitsnäll rolig, Underbart vacker och fin tjej. Har så många minnen med henne. Men det kommer fler! Kommer alltid backa upp henne. Precis som jag gör för alla mina vänner. Vi har känt varandra i snart 2 år. Är som min syster. VI pratar om allt och tipsar.



BLONDIIIIES!!

BRUNETTER!!


Amina Watz!
Otrligt fin och vacker tjej. Känt i hela mitt liv. Har alltid funnits där när det varit svårt. Stöttande och pålitlig!! Kan inte nämna ett minne. FINNS FÖR MÅNGA!! SOUL-SISTER!!










JAG ÄLSKAR ER TJEJER!! KOMMER ALLTID FINNAS DÄR!♥

MINI-MINI SHOPPING!

Här kommer bilderna som jag tog för ett tag sen.


Först : Polotröjan.

DÅLIG BIILD!!

VArför jag köpte den :

Ignora mitt ansikte. FOKUS PÅ KLÄDERNA!!


Next Item : The DRESS

Tubklänning.

And the last thing...


I'm Sorry. Can't show you it complete. But..


Lycka till att hitta den. Den luktar jättegott. Tycker jag.







- Sandra

LACK IDAG!

Dagen började bra. Vaknade vid 11. Gjorde mig i ordning och följde mamma till farsta för att handla lite. Sen åkte hon hem och jag stannade. Kommer bilder på vad jag köpt. Men jag kan förklara kort vad jag köpte. EN parfym, en tubklänning, polotröja (emot min vilja, hatar sånt som sitter tajt mot halsen.) , en bh (no picture on that haha). aa, mini-mini shopping haha. Sen så går jag där i farsta. Min jacka hänger på min arm och jag har min väska på axel och påsar i händerna.. Så kommer det några helt random personer och den ena (tjej) Skiitlåång som kollade ner på mig och bah : Ey, snorunge vad har du på dig!? Och en annan (kille) : VAd är det där!? Och sen (kille) : Ey, backa. Låt henne va! Jag kollade skitsurt på bruden och gick förbi dom. Lekte som fan asså. Vad sur jag blir. Men som tur va såg jag dom inte dom mer sen. Jag åkte hem vid 5. Nej, nu ska jag ta upp kameran och fota lite.



KRAM!



-Sandra

Happy.se

RUBRIK!
Jag har fått/vunnit en gratis träningsvecka på Fokus Friskvård i Skogås C. Skiiitglaad haha.

Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan. Varit med Sebbe och Cilla. Nu dunkar jag musik och checkar fb.
Har liksom inget annat för mig.


Ser inte ens ut som jag längre..

HAHAHAH!


-Sandra

Mornin'

Nu måste jag skynda mig smått till skolan men ja. Jag skriver sen.




- Sandra

Tröött!!

Jag sov tills nu. Jag skulle städa mitt rum men somnade haha. Mamma blev skitsur men ändå. Jag har ju färgat håret mörkare. Möörk mörkbrun.


Ska äta nu och dusha men skriver kanske sen.





- Sandra


Skola.

Läs rubriken..  Ska gå på lunch nu men skriver sen.




- Sandra

Morgon..

Skola idag. Ush, jag orkar inte. Vaknade upp med illamående. Har sovit typ 3-4 timmar inatt så. Men skriver senare.




-Sandra

NYÅR+ THING'S I BOUGTH IN FARSTA!

↑RUBRIK







THAT'S RIGTH!!! JAG VILL HA ÄNNU BRUNARE HÅR. Jag menar, livet är det längsta du någonsin kommer få vara med om. So why not do things you want to do? Jag vill ha mörkbrunt hår. JAG tycker det är assnyggt.

AJA, NYÅÅÅÅR NEXT!




Ful bild. Bara ögonen som man ska fokusera på.




Cilla♥






Nu ska jag ut och möta cilla men det komemr fler bilder sen.



-Sandra

AMINA!





BJUDER STOOOORT!!!!  ↑





Skriver snart.



-Sandra

ANSIKTSMASK + AMINA

Japp. Läs rubriken alla. Just nu sitter jag med en chokladmask i ansiktet. Har inte gjort ansiktmask på jättelänge så nu passar jag på. Såhär ser det ut.







Såhär ser min mask ut. Ska gå och skölja av den alldeles strax. Men sen så kommer det information om vad jag och Amina gjorde i helgen.



Puss



- Sandra

HEADER! HISS/DISS!?

Restart

That's rigth. Jag restartar bloggen med en ny domän osv. Ehm det är rätt så sent nu jag ska försöka sova lite eftersom jag ska upp typ 3-4 timmar. SKa göra lite kaffe när jag vaknar och sen ett videoinlägg. Men ni får ha det så bra nu. SÅ berättar jag mer sen!


Puss



-Sandra

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0